Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Două vehicule acroșate de un autocamion angajat în depășire; șoferul nu avea permis corespunzător

Ansamblu de vehicule condus de un şofer cu permis necorespunzător

La data de 6 mai a.c., ora 21.25, pe DN 2 E 85, în afara localității Domnești, un bărbat, de 29 de ani, din București, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoturism şi remorcă, s-a angajat în depășirea unui autocamion și a acroșat două vehicule care circulau din sens opus, provocând doar pagube materiale.

Polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul, remorca având masa totală maximă autorizată de 1900 kg. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Conducea sub influența alcoolului

Tot (pe 6 mai), la ora 00.20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Dumitrești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 N, sub influența alcoolului. Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub de influența alcoolului sau altor substanțe.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 mai

Sursa foto: Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?