Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevă de la Colegiul Gh. Balş Adjud, premiată la Olimpiada Națională de Industrie Alimentară

Novac Gh. Mihaela este copilul cu care familia se mândrește, eleva de care e mulțumită o școală întreagă și o prietenă de nădejde.

Tânăra este elevă în clasa a XI-a, profil industria alimentară, la Colegiul Tehnic Gheorghe Balş”, Adjud /Vrancea, iar în luna aprilie, înainte de Paști, s-a întors acasă, după câteva zile petrecute în Cluj la Olimpiada de Industrie Alimentară, etapa națională, cu o mare bucurie: mențiune I. Dintre o sută de elevi participanți, Mihaela a reușit să se clasese pe un loc fruntaș, dând dovadă că este o elevă silitoare și ambițioasă. „Eu sunt o fire foarte ambițioasă și, chiar dacă nu îmi place ceva, tot încerc să fiu prima fiind extrem de competitivă. Nu am crezut că o să reușesc să învăț totul. A fost greu, dar compensează cu bucuria pe care o am acum. Nu regret nici o clipa!”, spune tânăra.

„Aș dori să mulțumesc doamnei profesoare Sava Cecilia pentru sprijinul, răbdarea și iubirea de care a dat dovadă pregătindu-mă pentru această olimpiadă. Le mulțumesc în special părinților mei care îmi sunt mereu aproape, doamnei diriginte şi conducerii şcolii”, transmite tânăra.

“Olimpiada națională constituie adevărată probă de profesionalism și talent, răsplătind munca, perseverența și dăruirea tuturor celor implicați, elevi și cadre didactice, deopotrivă. Inteligența și pasiunea au un rol deosebit, dar performața presupune și multe ore de studiu și sacrificii peste măsură“. (prof. ing. Sava Cecilia)

 

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?