Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița 2 Străoane și Grădinița Muncelu au încondeiat ouă

În cadrul parteneriatului „Împreună vom reuși”, desfășurat între Grădinița nr. 2 Străoane și Grădinița cu P.N Muncelu, sub îndrumarea doamnelor educatoare Baniță Elena și Chiriță Cristiana-Daniela, sărbătoarea Paștelui a fost întâmpinată de preșcolari printr-o activitate tematică distractică și atractivă.

Activitatea a debutat cu o conversație despre istoria sărbătorii Paștelui, simbolurile pascale, obiceiuri și tradiții, după care s-au recitat poezii cu tematică pascală, iar grădinița a răsunat la auzul glasului preșcolarilor, fredonând cântece specifice acestei sărbători. De asemenea, au fost rostite și rugăciuni potrivite vârstei copiilor.

Preșcolarii au fost implicaţi și într-o activitate practică atractivă: confecţionarea de coșulețe cu tematică pascală și încondeierea ouălelor. Cadrele didactice îndrumătoare au organizat jocul „Vânătoarea de ouă” și înainte de încheierea activității, preșcolarii au primit urechi de iepuraș și au dansat pe cele mai ritmate cântece de primăvară. „Am încercat prin această activitate să le transmitem copiilor importanța smereniei, credinței și a bunătății și ne bucurăm că am reușit să sădim aceste elemente în inimile și gândurile copiilor” – Chiriță Cristiana- Daniela

Comunicat de presă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?