Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Judo – Sportivii de la CS Unirea Focșani, medaliați la București și Sibiu!

Sportivii secției de judo a CS Unirea Focșani s-au împărțit, sâmbătă, 20 aprilie în două grupuri și au mers să concureze – și să obțină medalii sau clasări între primii 5 – la București și Sibiu.

La ”Cupa CSM București”, judoka însoțiți de sensei Adrian Moldoveanu au obținut cinci medalii. Mihnea Chirilă, la 34 kg și Silvia Pomană, la 44 kg s-au clasat pe primul loc și au primit medalii de aur iar pe locul al doilea, cu medalii de argint au terminat concursul Bianca Cioară, la 44 kg, Mihăiță Mocanu, la 38 kg, Andreea Parfenie, la +63 kg. Pe locul al cincilea s-au clasat Andrei Dumitriu și și Alex Anton, ambii, la 42 kg.

De la ”Cupa Miados”, la Sibiu, uniriștii, care au fost însoțiți de sensei Mugurel Popa,  s-au întors cu șase medalii: 3, de aur, una de argint și două, de bronz. Au câștigat primul loc Sara Acatrinei, la 21 kg, Lăcrămioara Moldoveanu, la 29 kg, Cristina Huhu, la 32 kg, a încheiat competiția pe locul al doilea Rareș Postolache, la 22 kg iar Larisa Măciucă, la 19 kg, și Cristian Racoș s-au clasat pe locul al treielea. Pe poziția a cincea s-a clasat Andrei Lazaschevici, la 42 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?