Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Arta actorului” poate fi studiată la Liceul de Artă Focșani, din toamnă

Noi specializări în cadrul Liceului de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani şi anume “Arta actorului” şi “Filologie-engleză intensiv”

 

În anul şcolar 2019-2020, Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu”  Focşani vine cu o ofertă şcolară unică în judeţul nostru, pentru elevii care vor termina cursurile şcolilor gimnaziale şi sunt interesaţi de continuarea studiilor în cadrul unui liceu vocaţional. Implementarea cursurilor cu specific vocaţional în sistemul educaţional convenţional oferă posibilitatea adolescentului de a se descoperi pe sine şi de a-şi dezvolta creativitatea, controlul emoţional şi mai ales mijloacele de comunicare. Specializarea Filologie – engleză intensiv este o secţie ideală pentru cei ce doresc să urmeze cursurile unei facultăţi cu profil filologic, jurnalistic, juridic sau de ştiinte ale comunicării.

Arta actorului oferă şansa adolescentului talentat de a se descoperi pe sine cu ajutorul personajelor dramaturgiei române şi universale. La Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani se vor forma cinci clase de a IX-a, câte una pentru următoarele specializări: arte plastice şi decorative; arhitectură – arte ambientale şi design; muzică; arta actorului şi filologie-engleză intensiv. În perioada 15-19 aprilie 2019 şi 6-10 mai 2019, între orele 9.00-11.00 şi 13.00-15.00, la sediul liceului se organizează pregătire gratuită cu elevii interesaţi de învăţământul vocaţional artistic.

Înscrierile în vederea admiterii la clasa a IX-a vor avea loc în  perioada 13-14 mai 2019, iar probele se vor desfăşura între 15-17 mai 2019. Admiterea elevilor se va face după publicarea rezultatelor la Examenul de Evaluare Națională, în ordinea descrescătoare a mediilor, în limita locurilor existente.

 

Comunicat Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu” Focşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?