Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ANM: Vreme rece până spre sfârşitul săptămânii

Regimul termic va rămâne unul rece până spre sfârşitul acestei săptămâni în majoritatea regiunilor, iar ulterior mercurul din termometre va atinge 23-24 de grade Celsius pe timpul zilelor, în timp ce probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor va creşte după data de 24 aprilie, dar şi în prima zi de Paşte, în unele zone, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pânăă pe 28 aprilie.

În Moldova, până pe data de 20 aprilie, vremea va fi rece cu temperaturi maxime medii cuprinse între 10 şi 13 grade. Vremea se va încălzi treptat, astfel încât maximele termice vor creşte în medie de la 14 spre 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în perioada 26 – 28 aprilie. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 2 şi 5 grade, cu tendinţa de creştere uşoară, în ultimele nopţi, spre 6 – 8 grade.

Pe 17 aprilie, temporar, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar în restul intervalului doar trecător şi pe arii restrânse va ploua slab.

Întregul articol pe https://bit.ly/2XaSqoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?