Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Șoferi băuți, depistați la volan; unul dintre ei avea 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și a intrat într-un pilon din beton

Cercetați pentru infracțiuni rutiere

 

Vineri, 29 martie a.c., ora 17.08, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 204 D, în localitatea Vînători.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În aceeași zi, ora 17.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat pe DJ 205 E, un bărbat, de 62 de ani, în timp ce conducea un moped, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În jurul orei 21.35, pe D.J.205 D, în localitatea Nereju Mic, un bărbat, de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul vehiculului într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un pilon din beton, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, aceasta a indicat o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Sâmbătă, 30 martie a.c., ora 18.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit pe D.J. 205 un autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vînători. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot sâmbătă, în jurul orei 21.13, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit pentru control pe D.J. 105 H în comuna Pufești, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Duminică, 31 martie a.c., ora 15.50, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au identificat pe D.N. 2 E 85, pe raza comunei Garoafa, un bărbat, de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot duminică, 31 martie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În toate cazurile, pe numele bărbaților au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?