Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Barbra Streisand iubeşte mâncarea tradiţională britanică

Barbra Streisand a declarat că iubeşte mâncarea britanică, inclusiv budinca Yorkshire şi produsele de patiserie tradiţionale, relatează luni Press Association. Actriţa şi cântăreaţa americană a declarat pentru radio BBC că nu înţelege comentariile negative despre bucătăria din Marea Britanie şi a afirmat că este un fan al preparatelor tradiţionale. Actriţa câştigătoare a premiului Oscar a mărturisit că iubeşte ceaiul, brioşele şi ”shepherd’s pie” (plăcinta ciobanului).

Streisand, unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din lume, a declarat că s-a bucurat de vizita ei la Londra şi că a putut să savureze preparate culinare tradiţionale. „Iubesc să vin la Londra. Şi mâncarea, bineînţeles. N-am înţeles niciodată de ce cu mulţi ani în urmă oamenii spuneau că mâncarea din Londra nu este grozavă. Am venit şi m-am bucurat de budinca Yorkshire, de friptura de vită, de produsele de patiserie. Şi, bineînţeles, de brioşele cu cremă”, a mai spus ea.

Ea a afirmat că o asistentă care lucrează cu ea în Statele Unite este foarte pricepută să pregătească preparate britanice. „Am asistenta care este alături de mine de 45 de ani şi face… cum se numeşte chestia pe care o mâncăm tot timpul? Cum se numeşte? Cu piure de cartofi deasupra – plăcinta ciobanului”, a declarat ea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?