Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de lenjerie şi de accesorii erotice

Actriţa americană Gwyneth Paltrow stârneşte din nou controverse: firma pe care o conduce Goop, dedicată articolelor de „wellness”, a devenit din nou motiv de scandal, relatează online ziarul spaniol El Pais. „Când este vorba despre un subiect incendiar, după şase luni oamenii încep să vorbească despre asta, iar după un an, încep să crească afacerile. Este confirmarea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat actriţa pentru publicaţia New York Times.Articolele sale au stârnit o amplă controversă şi în timp ce unii îi admiră produsele, alţii pun serios la îndoială credibilitatea lor. Acum Goop a intrat din nou în ţinta opiniei publice, odată cu lansarea unei linii de articole demne de filmul erotic „Cele 50 de umbre ale lui Grey” (Fifty Shades of Grey).

Printre aceste produse se află şi un compleu de lenjerie intimă, sutien şi bikini, comercializaţi la preţul de 786 de dolari. Toate accesoriile sunt produse în Marea Britanie iar pe eticheta lor se precizează: „Sutien din piele folosită la şaua de călărie”. Figurează de asemenea şi un bici din piele însoţit de următorul text: „Împlineşte-ţi toate fanteziile BD&SM (Sado/Maso) cu acest instrument soft de flagelare”. Nu este prima dată când actriţa acaparează privirile cu ideile sale excentrice.

Recent, Gwyneth Paltrowas a făcut declaraţii alarmante, asigurând că drogurile halucinogene reprezintă viitorul, dând de înţeles că sunt legate de o viitoare lansare în cadrul afacerilor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?