Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cupa Adi Olteanu la minifotbal, la final!

 

  • Duminică, 24 martie, în Sala Polivalentă, de la ora 15:00, Soveja – PhoneSALE; de la ora 16:00, amical între campioanele old boys ale Vrancei – Deep Serv Cîmpineanca și Buzăului – Gloria, iar de la ora 17:00, finala mare, Finanțe – GS Mobile

          Competiția de minifotbal pentru old boys ”Cupa Adi Olteanu”, începută la finalul anului 2018, a ajuns la final. Duminică, 24 martie, în Sala Polivalentă, vor avea loc finalele. De la ora 15:00, vor juca în finala mică Soveja și Phone Sale, iar de la ora 17:00, își vor vor evolua pentru trofeul competiției Fianțele și GS Mobile.

Între cele două întâlniri ce vor închide ediția 2018-2019 a Cupei Adi Olteanu, va avea loc un meci de gală organizat special în memoria lui Adrian Olteanu la opt zile de la împlinirea a trei ani de la trecerea la cele veșnice. Vor juca pentru memoria celui ce a fost un fotbalist emblematic al Vrancei Deep Serv Cîmpineanca, formația campioană a județului în ultimele trei ediții ale campionatului județean de old boys și campioana județului Buzău, Gloria. Așa cum mi-a spus Jani Oltianu, organizator al Cupei Adi Olteanu, se vor afla între cei care vor evolua pe parchetul Polivalentei jucători care și-au pus amprenta pe fotbalul din cele două județe: Adrian Toma, Sorin Frunză, George Sîrbu, Sandu Ciubotaru, Marian Covaci, IonuțConstantinescu, Tudorel Ivan, Jani Oltianu, la gazde și Viorel Ion, Romeo Bunică, Ștefan Leu, Romeo Stan, Dan Petre, Claudiu Ionescu, la oaspeți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?