Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Partidă cu o singură variantă de lucru: victoria!

Handbaliștii focșăneni revin la întâlnire cu suporterii lor în Sala Polivalentă după eșecul de la Călărași, dar și cu frumoasa amintire a remarcabilului joc făcut în compania campionilor de la Dinamo București în finala mică a final Four-ului Cupei României Fan Courier. Astăzi, 16 martie, de la ora 18:30, CSM 2007 se va afla față în față cu contracandidata la locul 8 al clasamentului, CS Minaur Baia Mare. Pentru gazde nu există ca variantă de lucru pentru acest joc decât victoria care să readucă distanța de 7 puncte între cele două formații ce vor avea până la finalul returului un program foarte greu. Orice alt rezultat nu-i poate avantaja pe focșăneni, chiar dacă un egal le-ar conserva avansul de 4 puncte, care ar putea fi, însă, insuficient pentru intrarea în paly-off!

La Călărași, marți seara, handbaliștii antrenați de profesorul Viorel Ciubotaru au părut obosiți de dubla cu Timișoara și Dinamo din week-end-ul trecut și au pierdut un meci pe care, dacă ar fi evoluat la nivelul lor de angajament obișnuit, foarte probabil că l-ar fi câștigat. Dacă între timp s-au refrișat iar publicul le va fi alături ca de fiecare dată și le va transmite vitalitate și forță, focșănenii vor termina întâlnirea cu maramureșenii cu încă trei puncte și vor intra cu un moral bun și avantaj liniștitor în finiș de retur. În caz contrar le va fi foarte greu să valorifice parcursul foarte bun de până acum. Cred că se vor afla în prima ipostază, pentru că au tot ce le trebuie în acest sens!

Meciul dintre CSM Focșani 2007 și CS Minaur Baia Mare de astăzi, 16 martie, ora 18:30 din Sala Polivalentă va fi condus de perechea de arbitri bucureșteni Theodor Șerbu și Andrei Vasilescu. Observarea va fi asigurată va fi Valter Dăncescu, tot din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?