Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Chirnogi, o deplasare cu tentaţii pentru CSM Focşani


   Echipa de fotbal a Focșaniului, CSM va avea parte vineri de o deplasare inedită în cadrul etapei a șaptea din cadrul ligii a III-a. Trebuie să ai cunoștințe temeinice de geografie să dai de localitatea Chirnogi, locul unde CSM Focșani va ajunge pentru a disputa meciul de vineri. Primul șoc îl vei avea când primești un sms: „Bun venit în Bulgaria! Sunteți în rețeaua….”. Victoria Chirnogi nu reprezintă un nume major pe harta fotbalului românesc.
Localitatea din Călărași se mândrește cu echipa de fotbal care, după șase runde, ocupă locul 4, fiind neînvinsă în acest sezon. Viitoarea adversară a grupării de pe Milcov se va vedea pusă să joace într-o groapă înconjurată de gunoaie și de un câmp unde caii și vacile cauată cu disperare câte un fir de iarbă.  
   Suprafața de joc este infectă, dar tinerii fotbaliști ai Focșaniului au de trecut peste aceste impedimente și trebuie să joace fotbal. Pentru a scoate un rezultat bun și pentru a duce mai departe tradiția „sportului rege” din orașul de pe Milcov, în ciuda problemelor financiare.
Chiar dacă situația din sânul grupării de pe Milcov nu este una roză, antrenorul Aurel Pastia este optimist. Iar jucătorii care îmbracă tricoul unui oraș ca Focșaniului îl pot face fericit, pe el, dar și pe microbiștii care vinerea iau drumul stadionului și sunt alături de un spectacol sportiv. Dincolo de toate, rămâne totuși un regret pe care mulți în au în suflet: o echipă din Focșani nu a ajuns de-a lungul vremii în prima ligă. Acum, CSM Focșani se află într-un moment de cumpănă. Fotbaliștii care intră pe teren în fiecare vineri au nevoie de sprijin. Poate, într-o bună zi, va răsare soarele și pe strada lor, dar și a comunității locale. Altfel, CSM Focșani, un club privat finanțat de Dan Dumitru, va juca vineri de la ora 15.00 în deplasare cu Victoria Chirnogi. Oare interesează pe cineva?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?