Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Actorul Luke Perry, din ”Beverly Hills, 90210”, este spitalizat

Actorul american Luke Perry a fost spitalizat după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, relatează vineri DPA. ”În prezent, domnul Perry este ţinut sub observaţie în spital”, a confirmat joi pentru The Times purtătorul de cuvânt al actorului.

Paramedicii din Los Angeles au răspuns miercuri dimineaţă la o ”solicitare medicală nespecificată”, apelul fiind dat de la o locuinţă din Sherman Oaks, a indicat purtătorul de cuvânt al departamentului de urgenţă, Brian Humphrey. Humphrey nu a putut confirma alte detalii, însă a declarat că actorul a fost transportat cu ambulanţa la un spital local. Actorul în vârstă de 52 de ani, care a jucat recent în serialul „Riverdale”, ar fi suferit un accident vascular cerebral, potrivit TMZ, însă purtătorul de cuvânt al lui Perry a refuzat să confirme această informaţie.

Urgenţa medicală vine la scurt timp după ce 20th Century Fox a anunţat că celebrul serial din anii ’90 ”Beverly Hills 90210” va fi reluat sub forma a şase episoade. Perry, interpretul personajului Dylan din serial, nu a fost deocamdată confirmat oficial în distribuţia acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?