Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

La 2 ani de la lansare, Samsung S8 Plus rămâne unul dintre telefoanele preferate de români. De ce?

Samsung S8 Plus este un telefon care face, în curând, doi ani de la lansare, în finalul lunii martie 2017, dar care este în continuare unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile cu Android. Chiar și în România, Samsung S8 Plus este un telefon care încă este preferat de foarte mulți oameni, dornici de un telefon performant, cu un preț mai mic decât ultimele flagship-uri ale marilor producători, tocmai datorită faptului că între timp au apărut și alte modele, mai noi.

Pe site-ul eMAG, de exemplu, cel mai mare retailer român online, telefonul Samsung S8 Plus este foarte apreciat. Conform review-urilor, în număr de peste 360, dintre care 290 i-au acordat cinci stele (maximul posibil), telefonul ajuns la un preț în jur de 2.500 de lei, mai mult decât acceptabil, este considerat unul dintre cele mai bune telefoane aflate în prezent pe piață, din punct de vedere al raportului calitate/preț.

Așa cum spuneam, Samsung S8 Plus Galaxy are sute de review-uri pozitive, dar chiar și în finalul anului decembrie 2018 și începutul anului 2019, telefonul este în continuare preferat de mii de români și apreciat ca atare.

Ce puncte forte văd românii la acest telefon, de îl preferă chiar și la doi ani de la lansare? Păi, să vedem câteva din cele mai recente review-uri de pe site-ul emag.

„Varianta black arată superb, un negru care aproape că nu-ți dai seama care e partea din spate sau partea din față dacă ecranul e stins. Bateria ține o zi, în condiții de utilizare normală, dar având în vedere display-ul de 6,2 mi se pare destul de bine, mai ales că se încarcă foarte repede, în aproximativ 1 oră, și e gata de folosire. Deblocarea facială mi se pare foarte reușită, merge repede și bine de fiecare dată, chiar și pe întuneric. Camera este foarte bună și reușește să facă poze bune chiar și unde lumina este slabă. Procesorul este foarte bun, nici nu se pune problema, telefonul se mișcă excelent”, a explicat Marian Dumitrescu, care a cumpărat telefonul Samsung Galaxy S8 în decembrie 2018.

„Experiența mea cu produsul este de nota 10. Merge strună! Rezoluție super, formă și finisaje la superlativ. Bateria ține circa 15-16 ore, fără joocuri, dar cu totul activat – locație, blutetooth, date etc.”, spune Cafegiul, care și-a cumpărat telefonul Samsung S8 Plus în septembrie 2018.

„FABULOS! Este o minune a tehnologiei, atât din punct de vedere tehnic, cât și al superbului design. Recunosc, înainte de a avea această bijuterie, eram anti-Samsung, am deținut telefoane de top, cu precădere Sony Xperia. Consideram acest Infinity Display o greșeală, o inovație eșuată, dar, jur, cred că este atracția principală prin funcțiile pe care le are. Procesorul este SF. Am deschis toate aplicațiile din dotare, am jucat în același timp jocuri ce necesită putere mare de procesare, am încercat orice, dar nu am obținut, spre bucuria mea, niciun lag, nu s-a blocat niciodată, n-a închis niciun program. Îl folosesc abuziv de mult, sunt un mic maniac cu jocurile, în medie cam șase ore pe zi, internet surfing aproximativ 2 ore, netflix aproximativ 4-5 ore. Cu toate acestea, bateria rezistă în jur de 30-32 de ore”, spune azuriss, care a achiziționat telefonul Samsung S8 Plus în septembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?