Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Finalizarea activităților proiectului „Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”

Anunț de presă

Data 29.11.2023

Finalizarea activităților proiectului „Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”

EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L, cu sediul în Sat Urechesti, Comuna Urechesti, strada Brandusei, nr. 12, Judet Vrancea, România, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Dezvoltarea societății EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L.”, cod SMIS 138286, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”/2.2.IMM – “Relansare Sud-Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia.”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unei unități noi prin dotarea cu echipamente a locației de implementare și autorizarea activității, respectiv lucrări de tâmplărie și dulgherie – cod CAEN 4332 la noul punct de lucru al societății, acest lucru fiind posibil prin achiziția de echipamente performante pentru activitatea ce se va desfășura ca urmare a implementării proiectului.

Rezultatele proiectului:

1. Dezvoltarea societatii prin depunerea unui proiect de investitii ce vizeaza crearea unei unitati noi prin dotarea cu echipamente a locatiei de implementare si demararea activitatii de lucrari de tamplarie si dulgherie.

2. Promovarea proiectului, conform Manualului de Identitate Vizuala POR 2014 – 2020, prin anunturi de presa si materiale publicitare.

3. Certificarea Sistemului de Management ISO 9001:2015, certificarea procesului si activitati de internationalizare.

În cadrul programului s-au achiziționat următoarele echipamente specifice:

Incarcator rotativ multifunctional – 2 buc; Incarcator rotativ multifunctional cu brat telescopic 2 buc; Soft – 1 buc.

Valoarea totală a proiectului este de 7.889.197,82 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 4.793.628,90 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii:

Prin activitățile propuse, proiectul răspunde obiectivelor strategice la nivel județean care constau în sprijinirea activităților industriale de interes local, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile.

Realizarea obiectivelor propuse la nivelul prezentului proiect va avea multiple beneficii atat pentru S.C. EPURE STIL CONSTRUCT S.R.L in particular, cat si pentru dezvoltarea mediul de afaceri, in ansamblu.

Realizarea acestei investiții va avea un impact pozitiv asupra zonei, în special prin creșterea veniturilor colectate la nivel local dar și la bugetul consolidat, prin angajarea unei persoane din categoria defavorizată cât și menținerea acesteia, pe o perioadă de cel puțin 3 ani, începând cu anul fiscal ulterior celui în care s-a terminat implementarea proiectului.

Echipamentele ce vor fi achizitionate au un consum de energie redus, realizandu-se astfel o eficientizare a consumului de combustibil, lucru ce vine in intarirea strategiei privind protejarea mediului inconjurator.

Proiectul, prin obiectivele propuse, raspunde scopului propus prin prezenta schema de finantare, in sensul ca asigura cresterea indirecta a rolului economic si social al centrelor urbane si contribuie la imbunatatirea mediului de afaceri, se realizeaza imbunatatirea accesibilitatii, in mod special a zonei urbane in care societatea isi va desfasura activitatea si in mod general a regiunii Sud-Est, precum si imbunatatirea legaturilor acestora cu ariile inconjuratoare si cresterea competitivitatii regiunii, ca locatie pentru afaceri.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: Ștefan EPURE

Funcţie: Administrator

Telefon: 0733.965.450, e-mail: epurestilconstruct@gmail.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?