Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Debut promițător de sezon pentru sportivii CSM 2007 și Satori Focșani!

 

  • Focșănenii pregătiți de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni au câștigat la Cupa DOJO, 21 de medalii – 6 de aur, 6 de argint și 9 de bronz

Sezonul intern de karate SKDUN a început sâmbătă, 16 februarie, la București, cu tradiționala Cupă DOJO, cu participarea a peste 400 de sportivi de la cele mai cunoscute cluburi de profil din țară. Vrancea a fost reprezentată de o consistentă delegație format din karateka de la CSM Focșani 2007 și de la pepiniera acestui club, CS Satori Focșani.

Prestația focșănenilor într-un concurs de forța unui campionat național a fost remarcabilă, reprezentanții celor două cluburi revenind acasă cu 21 de medalii și cu 5 mențiuni.Șase dintre ele 21 de medalii sunt de aur, alte șase, de argint iar nouă, de bronz! Atrage atenția în mod special locul I obținut la kumite seniori open de George Dochioiu, o premieră pentru valorosul luptător focșănean, ca și aurul câștigat de talentata Irina Paraschiv la kumite juniori open. George Dochioiu este primul senior de după sensei Daniel Fusaru care câștigă medalie de aur pentru CSM Focșani 2007! Despre George, sensei Daniel Fusaru mi-a spus că ”se antrenează bine și că-i trage și pe ceilalți după el. Asta trebuie să facă!” S-au mai clasat pe primul loc Andrei Ungureanu, la kumite copii 3 – 35 kg, Lian Ioniță, la kumite copii 3 – 40 kg., Maria Vrabie, la kata copii 2, Eduard Vultureanu, la kata copii 2.

Pe locul al doilea au încheiat ”Cupa DOJO” copiii 3 Tudor Necula, Andreea Constantin, Denisa Clopotaru, Andrei Chelaru la kata și Cosmin Oprea la kumite și Alexandru Racoviță la kumite minicadeți -65 kg.

Au obținut medalii de bronzFlavius Vlad la kata copii 1, Tudor Necula la kumite copii 2 – 30 kg , Eduard Vultureanu la kumite copii 2 – 27 kg, Denisa Clopotaru la kumite copii 2 – 30 kg , Andrei Ungureanu, la kata copii 3, Eusebiu Velisar la kumite copii 3 -29 kg, Alexandru Radu, la kumite minicadeți + 46 kg , Andrei Paraschiv, la kumite tineret, George Popa la kumite juniori +60 kg .

          Mențiuni au primit Zaraza Ciobotaru Balion la kata copii 2, Rareș Faghiura, la kata minicadeți, Daniel Mihai la kata juniori, Sebastian Condruz, la kata juniori și Ștefan Gotu la kata juniori.

Cupa Dojo a constituit un foarte bun prilej de evaluare a nivelului de pregătire a sportivilor înaintea Campionatului Național individual de karate SKDUN de la București din perioada 1-3 martie care va fi și selecție pentru Campionatul European de karate SKDUN din aprilie, de la Bar, în Muntenegru.

După ”Cupa DOJO”, sensei Daniel Fusaru mi-a declarat: ”Sunt mulțumit de prestația sportivilor mei. Întotdeauna este loc de mai bine. Sunt entuziasmat de evoluția celor mici, ne putem baza pe ei. Adevărul e că au exemple valoroase – George Dochioiu, Bogdan Alpreotesei, Andreea Arginteanu, Dragoș Pantazică,  Irina Paraschiv etc.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?