Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Şeful Secţiei de Poliţie Rurală Panciu, implicat într-un accident pe E85; trei persoane au fost rănite

Şeful Secţiei de Poliţie Rurală Panciu, subcomisarul Cosmin Moşescu, a fost implicat vineri într-un accident rutier soldat cu trei victime, printre care şi el. Eventimentul rutier s-a produs pe DN 2 E85, pe raza comunei Garoafa, în jurul orei 12.30. Din primele informaţii, poliţistul se afla la volanul unui autoturism Ford şi circula regulamentar. În mașina sa a intrat un autoturism în care se aflau două persoane. Potrivit surselor noastre,  celălalt şofer, un tânăr în vârstă de 19 ani, a pătruns pe drumul european, ieşind dintr-un parc de dezmembrări auto, fără să acorde prioritate de trecere maşinii care circula regulamentar, condusă de polițistul de la Panciu.

După producerea accidentului, la faţa locului au ajuns colegii ofiţerului care au efectuat cercetări cu privire la modul de producere a accidentului. De asemenea, au intervenit pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi o ambulanţă din cadrul SAJ Vrancea. Una dintre victime, respectiv un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital de echipajul SMURD ajuns la faţa locului, iar o altă victimă de ambulanţa SAJ. “Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs între două autoturisme, pe E 85, pe raza localităţii Garoafa, în urma căruia au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD și o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Paramedicii au acordat primul ajutor unei victime, de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, pe care au preluat-o şi au transportat-o cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani. Cealaltă victimă a fost preluată de ambulanţa SAJ”, se arată într-o informare a ISU Vrancea. Deşi în informarea venită de la ISU se vorbeşte doar de două victime, politiştii spun că trei persoane au fost rănite în accident, printre care şi poliţistul. Din fericire, victimele au suferit răni uşoare.

Reprezentanţii IPJ Vrancea nu au făcut o comunicare oficială cu privire la modul în care s-a produs evenimentul rutier, dar au confirmat faptul că una din persoanele implicate în accident este ofiţer de poliţie, motiv pentru care detalii referitoare la acest caz vor fi comunicate de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, unitate competentă să soluţioneze cauza.

Contactaţi de reporterii “Monitorul de Vrancea”, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani ne-au precizat că până vineri după-amiază nu s-a înregistrat niciun dosar cu privire la acest accident, cel mai probabil acest lucru urmând să se întâmple luni, dată la care vor putea fi oferite şi detalii.

Sursele noastre ne-au spus că ofiţerul implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?