Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Resturi de țigări confecționate artizanal, confiscate de polițiști în urma unor percheziții

Percheziții pe linie de trafic și consum ilicit de droguri de risc

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, în colaborare cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, pe raza municipiului Focșani, în cadrul căreia au executat un număr de 9 percheziții la domiciliile principalilor suspecți. Cu această ocazie au fost identificate și ridicate 7 telefoane mobile, 3 grindere, un mini-cântar electronic, resturi de țigări confecționate artizanal și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Zece persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.  În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a emis împotriva unei tinere de 24 ani ordonanță de reținere, fiind prezentată Tribunalului Vrancea care a dispus măsura arestului la domiciliu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a tuturor membrilor grupării.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?