Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Fotbal amical: Oaspeții au făcut un foarte util joc de pregătire!

 

  • Metalul Buzău – CSM Focșani 2007 1-0 (0-0)

 

Formații:

CSM Focșani 2007 a început partida în formula: Alexandru Apenciucesei Dogaru) – Săpunaru, Tîrcă, Panaite, Claudiu Mihai – Lupu, Salaoru (Negoescu), Paizan, Pădineanu – Pasăre, Predoiu.

În repriza a doua au intrat formația: Dogaru (Lazăr) – Enache, Drumea, Panaite, Petrescu – Sterian, Bătrânu (Andrei Apenciucesei), Negoescu, Manu – Remus Popa, Lăudatu.

Metalul Buzău: Crețu – Badea, Nedelcu, Grăjdan, Spătaru – Stan, Ispir, Răileanu, Duțu – Manea, Iacob. Rezerve: Podetcu, Daniel Mihai, Sava, Radu, Benea, Păun, Subțirică.

 

CSM Focșani 2007 a jucat, ieri, pe teren sintetic, de la ora 15:00, cu Metalul Băzău, în deplasare, al treilea meci de verificare de la începerea pregătirilor în vederea returului campionatului Ligii a III-a. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au trimis în teren două formule de joc diferite, în fiecare repriză, pentru a-i putea vedea la lucru în condiții de concurs pe toți componenții lotului și a le da tuturor posibilitatea să se integreze în ideea de joc a echipei.

În prima parte a meciului, disputa a fost echilibrată, cu un plus de periculozitate în atac din partea gazdelor, care au trimis o dată mingea în transversală. Oaspeții au avut la rândul lor trei situații favorabile prin Lupu, Predoiu și Pasăre.

În partea a doua întâlnirii, cu o apărare în care Enache, venit în probe de la București, juca pentru prima oară alături de colegii de linie și cu cel puțin patru jucători lipsiți de experiență, echipa Focșaniului, după o primă ocazie de gol ratată de gazde, a cedat în minutul 54, când buzoienii au deschis scorul: 1-0. A replicat imediat Lăudatu cu un șut bun din afara careului, dar portarul Metalului a respins mingea cu siguranță! Focșănenii au mai beneficiat de o lovitură liberă de la circa 30 de metri, în minutul 80, însă mingea șutată de Negoescu a lovit zidul de unde a ricoșat în corner.

Pentru ambele formații partida de ieri a constituit un test foarte util. Așa cum va fi pentru focșăneni și întâlnirea programată sâmbătă, 16 februarie, tot în deplasare, cu Sportul Chiscani, din seria a 2-a a Ligii a III-a, formație care a făcut în această pauză competițională mai multe transferuri, întărindu-se pentru retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?