Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Absentă de la decernarea premiilor Grammy, Ariana Grande a ţinut să aibă totuşi un „moment al covorului roşu”

Absentă de la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, în urma unei dispute intens mediatizate cu organizatorii galei, Ariana Grande a ţinut să aibă totuşi un „moment al covorului roşu” în noaptea decernării acestora, pozând de acasă într-o rochie de gală şi difuzând apoi imaginile pe reţelele de socializare, informează Huffington Post.

La ceremonia de anul acesta, Ariana a fost nominalizată la două premii pentru recentul său album „Sweetener”, însă în cele din urmă a renunţat să participe la gala de decernare a premiilor, deoarece nu s-a înţeles cu organizatorii asupra melodiilor pe care le va interpreta. În noaptea desfăşurării ceremoniei de premiere, artista a decis totuşi să aibă parte de un moment de „glam”, astfel că a îmbrăcat eleganta rochie de prinţesă, de culoare alburie, pe care o alesese pentru gală şi a postat imagini pe reţelele de socializare.

Lipsind de la show, Ariana nu a putut primi personal cel de-al doilea premiu Grammy din carieră – „pentru mai bun album pop”, acordat artistei pentru „Sweetener”, cel de-al patrulea său album de studio, lansat anul trecut. După a aflat că a câştigat, Ariana a postat un discurs de acceptare pe contul său de Twitter.

În zilele premergătoare galei, artista anunţase că nu va participa la ceremonie deoarece şi-a simţit creativitatea şi capacitatea de exprimare înnăbuşite de organizatorii acesteia. Artista şi-a lansat ultimul album, „Thank U, Next” săptămâna trecută, numit după single-ul său de succes cu acelaşi nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?