Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Baschet U 16: Focșănenii conduc grupa, neînvinși după două etape!

CSM 2007-LPS Focșani – CSO Voluntari 72-50 (22-15, 15-14, 13-9, 22-12)

Echipa CSM 2007 – LPS Focșani: Miron, D. Cristea, Antonescu, Stanciu, A. Brumaru, Al. Brumaru, Bratosin, R. Cristea, Duță, Bîra, Dima.

Baschetbalaliștii U 16 ai Focșaniului au întâlnit sâmbătă, 2 februarie, într-un derbi al grupei B a fazei semifinale A a campionatului național, pe CSO Voluntari, formație puternică și cu aspirații la podiumul competiției. Ambele echipe veneau după ce în prima etapă câștigaseră – focșănenii, la Constanța în meciul cu Phoenix Știința, oaspeții, acasă, cu Sevlar Ploiești – și aveau ca obiectiv victoria. Dacă era posibil, la un scor cât mai bun, pentru că la stabilirea clasamentului final ar putea fi foarte important punctaverajul!

A fost un joc de toată frumusețea, în care elevii profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu au arătat că au personalitate, că au caracter, că au valoarea pentru a-și propune mai mult decât prezența în faza semifinală A! Echipa a dovedit personalitate printr-un joc sigur în atac și în apărare!

Meciul a fost suficient de strâns în primele trei sferturi, după care  gazdele au agonisit cu 12 puncte mai multe decât oaspeții. În ultimul sfert, focșănenii au zburdat pe teren și și-au mărit avansul cu zece puncte, încheind meciul cu 72-50.

După două etape, CSM 2007-LPS Focșani este pe primul loc al grupei cu două victorii, urmată de patru echipe cu câte o victorie, pe ultimul loc aflându-se Phoenix Știința Constanța cu două înfrângeri.

În etapa viitoare: CSS Unirea Iași – CSM 2007-LPS Focșani, duminică,10 februarie, ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?