Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Locuri de muncă pentru șomeri: 193 în Vrancea, 1.733 în Comunitatea Economică Europeană

Vrâncenii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 193 de oferte la nivelul județului, iar în Comunitatea Economică Europeană (CEE) 1.733. Astfel, în Vrancea au fost declarate vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, 82 de locuri de muncă pentru operator confecționer industrial, iar pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor 37.

De asemenea, mai sunt disponibile 10 locuri de muncă pentru lucrător comercial, 7 pentru șofer, câte 5 pentru ambalator manual și călcătoreasă lenjerie, iar pentru frezor 4. Pentru cei de meserie agent vânzări și strungar sunt disponibile câte 3 locuri de muncă, iar câte 2 pentru agent securitate și intervenție, consultant credite, electrician, îngrijitor spații verzi, manager de zonă, operator introducere prelucrare validare date, rectificator universal, referent de specialitate, șef formație industria confecțiilor, tâmplar și vânzător.

Câte un singur loc de muncă este disponibil pentru: agent comercial, asistent medical de laborator, casier, expert ecolog, femeie de serviciu, inginer construcții, inginer TCM, izolator termic, maistru construcții și patiser.

În ceea ce privește locurile de muncă din CEE, acestea sunt mult mai numeroase. Astfel, în Danemarca se pot angaja 50 de lucrători în agricultură – culegători de mazăre în Portugalia. În Germania sunt locuri de muncă vacante pentru 10 sudori, 8 persoane pot să lucreze ca ajutor la procesarea produselor alimentare (producția și ambalarea fileului de hering), 6 locuri de muncă vacante sunt pentru lucrător în construcții din beton și beton armat, iar 3 oferte sunt pentru mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare. Câte 2 locuri de muncă sunt disponibile pentru personal gastronomia de sistem și măcelar, iar câte unul pentru cameristă/ roomboy, bucătar, manipulant marfă, specialist restaurant, recepționer, fierar – betonist, constructor structuri din beton armat, instalator, tencuitor, mecatronist vehicule, zidar, constructor structuri din metal, tehnician electronică – sisteme de comutație și control, constructor de acoperișuri, lucrător finisaje în construcții, tâmplar, șofer de camion pe distanțe lungi.

În Marea Britanie se pot angaja 100 de lucrători în agricultură, 50 de îngrijitori persoane la domiciliu și 10 infirmieri, iar în Malta câte 4 instalatori, electricieni/ asistenți electricieni și tehnicieni aer condiționat. În Irlanda sunt disponibile 55 de locuri de muncă pentru ciontolitori tranșatori carne, iar în Finlanda 10 pentru muncitori constructori și 6 pentru pavatori. În Norvegia se pot angaja 4 programatori jocuri video, 2 persoane ca tester asigurarea calității și câte un ghid caiac, ghid antrenor caiac, frizer și producător extern jocuri video.

În Olanda sunt oferte pentru 10 muncitori în grădinărit, 40 de lucrători în sere cu bulbi de flori, 25 de lucrători în fabrica de alimente, 15 lucrători în sere cu ardei gras și câte 15 pentru lucrători în sere cu flori și lucrători în sere cu roșii. În Spania sunt, în continuare, disponibile 800 de locuri pentru muncitori necalificați la cules de căpșuni și 200 pentru agricultori, iar în Suedia se pot angaja câte 4 operatori CNC strungar și operator CNC frezor, 8 mecanici mașini utilaje grele, 5 vopsitori auto și 3 mecanici auto, În Portugalia sunt vacante doar 200 de locuri de muncă, pentru culegători zmeură, în Slovacia 12 pentru sticlari, iar în Ungaria 2 locuri de muncă pentru electrician, electrician construcții și câte unul pentru măcelar – vânzător, grădinar și mecanic auto.

 

Ofertele complete cu locurile de muncă disponibile în Vrancea și CEE, inclusiv salariile oferite de angajatorii străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?