Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Economistul vrâncean Ilie Baraghin a plecat la cele veșnice

În Săptămâna Luminată, Dumnezeu l-a chemat în ceata drepților pe economistul vrâncean Ilie Baraghin. Fiu, soț, tatăl a doi copii și bunicul a cinci nepoți, Ilie Baraghin, în vârstă de 73 de ani, a fost un om iubit și apreciat, a cărui dispariție din această lume va fi greu de uitat pentru cei care l-au cunoscut. Și-a dedicat întreaga viață familiei și profesiei, în ultimii 20 de ani fiind administratorul firmei SC Barady Services SRL Focșani.

Membrii familiei Baraghin au transmis un mesaj de condoleanțe: „un suflet blând s-a înălțat la cer, lăsând în inimile noastre o durere imensă. Familia Baraghin anunță cu regret trecerea la cele veșnice a celui ce a fost economist ILIE BARAGHIN! Cei care vor să-i aducă un omagiu, pot veni la Biserica Nouă situată pe strada Argint din comuna Milcovul, județul Vrancea, acolo unde este depus trupul neînsuflețit. Înmormântarea va avea loc marți, 25 aprilie 2023, la ora 12:00, în comuna Milcovul, județul Vrancea. Dumnezeu să-i vegheze somnul în lumină și pace!”.

Colectivul SC Barady Services SRL Focșani „este alături de familia Baraghin în aceste momente cumplite pricinuite de pierderea celui ce a fost economist Ilie Baraghin. Dumnezeu să-l ierte!”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei Baraghin și celor care l-au cunoscut pe Ilie Baraghin! Dumnezeu să-l ierte și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?