Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Nouă medici noi la Spitalul Județean de Urgență Focșani

Nouă medici, care tocmai au terminat rezidențiatul, s-au alăturat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență, acoperind astfel o parte din deficitul care se înregistra pe aproape toate secțiile spitalului. În cadrul secției de Neonatologie, specialitatea Pediatrie, lucrează de la 1 ianuarie dr. Raluca Albu. Din data de 15 ianuarie, colectivului de medici de la Pediatrie i s-a adăugat dr. Ionuț Albu.

Tot de la 15 ianuarie, dr. Mărioara Ionela Scânteianu s-a alăturat echipei medicale din cadrul secției de Reumatologie. Și secția de Neurologie a Spitalului Județean are din luna ianuarie încă doi medici. Aceștia sunt  dr. Alexandra Maria Ciobanu, care face parte din echipa medicală de pe 25 ianuarie, și dr. Teodora Diana Conoro, care face parte din echipa medicală din data de 23 ianuarie.

De pacienții din cadrul secției de Terapie Intensivă se ocupă din data de 23 ianuarie și dr. Cătălin Gabriel Chiriacu. Din 23 ianuarie, dr. Cristinel Cordun s-a alăturat echipei medicale din cadrul Compartimentuluit chirurgie B.M.F. Și compartimentul de Radiologie al Spitalului Județean are din data de 15 ianuarie un medic nou în persoana dr. Ștefan Păcurici. Începând de la 1 februarie, la Cabinetul de Psihiatrie pediatrică va putea fi găsit și dr. Ștefan Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?