Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Handbal, LigaNațională: Meci de câștigat! CSM Focșani 2007 – CSM Bacău, pe 3 februarie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă

Echipele de handbal de Ligă Națională au început pe repede înainte partea a doua a campionatului. Au jucat la mijlocul săptămânii, vor juca și în week-end.

CSM 2007 a câștigat miercuri la Cluj-Napoca și își propune să facă același lucru și duminică, în meciul cu CSM Bacău, care va începe la ora 18:30, în Sala Polivalentă. Focșănenii sunt în grafic, obținând 25 de puncte – 21 cu echipe din zona play-out și patru cu formații dintre primele 8 ale Ligii. Pentru a continua în același ritm programat al punctelor, au nevoie, duminică, 3 februarie, de o victorie, care ar menține-o pe locul al șaptelea pe care îl ocupă după 15 etape. Nu ar trebui să fie foarte greu, deși băcăuanii au făcut un meci bun cu Steaua, miercuri, în timp ce gazdele de duminică au avut de tras în etapa trecută până când s-au desprins de clujeni!

CSM ocșani 2007 are un lot alcătuit din jucători valoroși, este o grupare cu o foarte bună forță de joc și care, dacă se concentrează, dacă își găsește determinarea, poate să treacă de orice adversar. Cu atât mai mult de unul care a avut până acum o prestație rezonabilă, dar atât. Cu toată aprecierea pe care o am față de handbalul băcăuan, cred că duminică seara, în Polivalentă, câștigătoare va fi CSM Focșani 2007, care se va bucura și de susținerea publicului!

Meciul va fi arbitrat de Marius Ghiorghisor, din București, și Marian State, din Buzău. Observator va fi Viorel Ciucan, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?