Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Fotbal – Andrei Paizan a semnat contractul cu CSM Focșani 2007!

 

  • Talentatul fotbalist impresariat de Ana Maria Prodan este jucătorul Focșaniului până în 2021

Andrei Paizan, talentatul fotbalist născut în 2002, produs al CTF Juventus Focșani și care a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București, Sporting Junior Vaslui și LPS Focșani a semnat, ieri, un contract de jucător cu CSM Focșani 2007. La semnarea contractului au fost de față Andrei, președintele secției de fotbal a CSM 2007, Gheorghe Căldare Moldovan și directorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru.

Andrei, care este impresariat de Ana Maria Prodan, a fost însoțit de tatăl său, cel care l-a inițiat în fotbal, profesorul Viorel Paizan, poate mai emoționat decât fiul său. Pentru ambii, a fost un moment de împlinire a drumului de până acum în fotbal: mentorul și-a văzut elevul ajuns foarte devreme să joace pentru seniori, tatăl și-a văzut fiul acolo unde și-a dorit, iar Andrei a trăit bucuria de a-și pune semnătura în premieră pe un contract de jucător ce-i poate deschide frumoase perspective.

Contractul a fost semnat pentru perioada până în iunie 2021. Evident că dacă Andrei va deveni mai curând jucătorul de valoare pe care talentul îl recomandă va putea merge mai devreme la un nivel fotbalistic superior.

Directorul Viorel Ciubotaru i-a urat lui Andrei să muncească pentru a-și împlini talentul și să aibă o carieră de mare jucător. Iar președintele secției de fotbal, Gheorghe Căldare Moldovan, a apreciat că tânărul fotbalist are posibilitatea ca la CSM 2007 să crească în exprimarea fotbalistică prin joc și pregătirea care să-i asigure un loc de titular. Pentru echipă este un câștig – și ca vârstă și pentru că poate fi o soluție bună în zona de mijloc.

Despre Andrei Paizan – care a mai avut și alte oferte – am mai scris și, cu siguranță, voi mai scrie pentru că foarte tânărul fotbalist fură ochiul – și se face foarte util – prin  talent, seriozitate, răutate bună în joc, ingeniozitate, execuții cu ambele picioare. Îi doresc să se impună repede în formula de joc a seniorilor CSM 2007, să crească în valoare și să devină un nume important fotbal!          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?