Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

VIDEO și FOTO! Accident MORTAL la ieșire din Focșani spre Vidra

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini a avut loc astăzi pe DN 2D, la km 5, la ieșire din Focșani spre Vidra, la pasarelă. Conform primelor informații, un conducător auto a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă mărunțită și a intrat în coliziune cu 2 autoturisme. O femeie de circa 40 de ani a decedat, iar două persoane sunt rănite ușor.

Sursa foto sus: IPJ Vrancea

UPDATE! Conform polițiștilor, doi bărbați, de 48 de ani, din Focșani, respectiv de 29 ani, din Câmpuri, au fost răniți ușor și au fost transportați la spital. Femeia decedată avea 41 de ani și era din comuna Vrâncioaia.

UPDATE 2! „În jurul orei 11:30, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modulul SMURD, la un accident rutier produs pe DN2D, la ieşirea din municipiul Focşani spre localitatea Boloteşti, din care au rezultat trei victime dintre care una rămasă încarcerată. Ajunşi la locul evenimentului, forţele de intervenţie au extras dintr-un autoturism o victimă în stare de inconştienţă, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 42 de ani, pe care au predat-o echipajului SAJ aflat la faţa locului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime de sex masculin, în vârstă de aproximativ 29 de ani, cu multiple traumatisme, pe care au transportat-o cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?