Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Șoferi băuți, trimiși în judecată de procurori


Trei bărbați au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru că au condus băuți. Astfel, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice va fi judecat Ion S., de 61 de ani, din Râmnicu Sărat. El a fost oprit în trafic în noaptea de 27 spre 28 septembrie a.c., pe raza satului Bordeasca Veche, din comuna Tătăranu, în timp ce conducea un autoturism cu numere de Franța. Întrucât mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și apoi a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge. Rezultatul alcoolemiei din sânge a fost de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge. Audiat fiind, bărbatul a recunoscut că a consumat alcool înainte de a se urca la volan.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au trimis în judecată și pe Nicu Z., de 27 de ani, din comuna Gura Caliței. El a fost oprit în trafic pe 26 octombrie a.c, în jurul orei 1.40, în timp ce conducea un autoturism Dacia pe raza localității Poiana Cristei. Întrucât aveau suspiciuni, polițiștii l-au testat și apoi l-au dus la spital pentru probe de sânge. În cazul său, alcoolemia a fost de 1,25 grame la mie alcool pur în sânge. La audieri, șoferul a recunoscut că a băut înainte de a conduce. El a spus că a mers la discotecă și a consumat cinci sticle cu bere, în total 2,5 litri.
    În fața instanței de judecată ajunge și Alin Gabriel M., de 24 de ani, din Focșani. În rechizitoriul procurorilor se arată că la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, el a condus pe DN 2 E85, pe raza comunei Golești, un autoturism Nissan. Potrivit procurorilor, șoferul avea o alcoolemie de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge. Conducătorul auto nu a negat că a băut și apoi a condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?