Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

„Bătaie” pe posturile de asistent și îngrijitoare scoase la concurs de Spitalul Județean

Foarte mulți absolvenți ai școlilor postliceale sanitare și-au manifestat dorința de a ocupa un post de asistent în cadrul Spitalului Județean de Urgență, după ce unitatea a scos la concurs mai multe posturi în diferite specialități. Astfel, în urma selecției dosarelor candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist debutant și îngrijitoare, în cadrul spitalului, din data de 16 ianuarie, pentru un post de asistent medical generalist debutant la secţia de Ortopedie – Traumatologie, se „bat” nu mai puţin de 14 candidaţi.

Pentru un post de asistent medical generalist debutant la secţia de Pediatrie s-au înscris zece concurenţi, în timp ce opt candidaţi şi-au depus dosarele pentru a obține un post la Medicină Legală, acolo unde sporul de risc este foarte mare.

Și posturile de îngrijitor la diverse secţii şi compartimente din cadrul spitalului, au stârnit foarte mult interes, pe un singur loc scos la concurs înscriindu-se în medie între şase şi nouă concurenţi.

Spitalul Județean a scos la concurs un post de asistent medical debutant (PL) – Serviciul de Medicină Legală; un post de asistent medical debutant (PL) – Cabinet Cardiologie – Ambulatoriu Integrat; un post de asistent medical debutant (PL) – Cabinet NPI – Ambulatoriu Integrat; un post de asistent medical debutant (PL) – Secţia Pediatrie; un post de asistent medical debutant (PL) – Secţia ortopedie-traumatologie; un post de asistent farmacie debutant (PL) – Farmacia nr. I; un post de îngrijitoare – Secţia Boli Infecţioase; un post de îngrijitoare – Compartiment Gastroenterologie; un post de îngrijitoare – Compartiment Oncologie medicală; un post de îngrijitoare – Secţia Cardiologie; un post de muncitor necalificat I – Serviciul Administrativ.

În urma selecţiei dosarelor, la concurs au fost admişi în total 80 de candidaţi. Aceștia vor susţine joia viitoare proba scrisă.

1 COMENTARIU

  1. Foame mare rau de tot ! Si cand te gandesti ca decidentii critica romanii care aleg strainatatea si nu accepta locurile de munca din tara lor ,adica tocmai astfel de oferte cu cate 6,7,8 sau 9 candidati pe un singur loc.Ma ma lasi !?Credeam ca bataie in FOCSANI este numai in trafic dar uite ca se bate lumea si pe un loc de munca cinstit. Candidatii trebuiesc felicitati pentru ca au ales sa castige banul prin munca cinstita si nu asa cum a ales tanarul din parc care a lucrat victima pe 50 de lei.RUSINOS !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?