Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO și GALERIE FOTO: Cei doi tineri din Bordești, morți în accidentul de la Sibiu, au fost înmormântați

Cei doi tineri din Bordești, care au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unui accident rutier produs la Sibiu, au fost înmormântați ieri în localitatea natală. Sunetul fanfarei, bătaia tobelor, claxoanele lungi, plânsetul oamenilor, frigul de afară și durerea ce se vedea pe chipul tuturor înghețau inima oricărei persoane.

Toate înmormântările sunt dureroase, dar parcă înmormântarea celor doi tineri, dintre care unul tată a trei copii, te marchează! Să vezi doi tineri, unul de 28, iar celălalt de 26 de ani, cum sunt conduși pe ultimul drum de familiile lor, de prieteni și chiar necunoscuți, este chiar dureros! Cătălin Modreanu, în vârstă de 26 de ani, și Ghiorghiță Sandu, în vârstă de 28 de ani, plecau la muncă în Belgia după ce au petrecut sărbătorile de iarnă acasă cu familiile. O depășire riscantă, produs pe un drum național din județul Sibiu, le-a luat viețile. Cine se gândea că în loc să ajungă în Belgia, se vor întoarce din nou în Bordești, dar în sicrie?! „Plecau la muncă în Belgia. Vineri au plecat de la Bordești și erau mai multe persoane în mai multe mașini. Pe lângă Sibiu, Cătălin, care conducea, a intrat în depășire. Din păcate, a intrat într-un tir ce venea din față și de acolo a ricoșat în alte mașini. Au murit pe loc săracii… Pleci la muncă să câștigi un ban și nu mai apuci că te întorci decât în 4 scânduri“, ne-a spus verișorul unuia dintre tinerii morți în accident.

Cine se gândea că cei trei copiii ai lui Ghiorghiță Sandu vor rămâne fără tată? Durere mare! Prea tineri! Prea devreme au plecat! O depășire riscantă le-a luat viețile. Localnicii spun că „așa le-a fost scris. Ca ei să fie acolo în acel moment. Asta le-a fost soarta!“. Mașina condusă de Cătălin Modreanu a depășit un alt autoturism, dar a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR, condus regulamentar spre Brașov, după care a ricoșat în autoturismul depășit. “Șoferul și un pasager din autoturismul care a depășit au decedat. În urma accidentului a fost rănită și o femeie din autoturismul care a fost depășit”, a declarat, pentru https://sibiu100.ro, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ghiorghiță Sandu și-a lăsat în urmă sufletul pereche, pe Andreea, cu care era împreună de 9 ani, având 3 copii. Andreea are 27 ani, iar copiii au vârstele de 7 ani, 5 ani și 3 ani. Unul dintre copiii lor este diagnosticat cu autism și are nevoie permanentă de îngrijirea părinților. Acum va fi doar în grija mamei! Ghiorghiță Sandu pleca în Belgia să muncească, să trimită acasă bani familiei. Muncea în construcții, muncea din greu pentru a oferi familiei un trai mai bun. De acum înainte, familia nu se va mai putea baza pe sprijinul său.

Celălalt tânăr mort, Cătălin Modreanu, a lăsat în urmă o soră și o mamă îndurerate. Tatăl său a decedat în urmă cu câțiva ani, iar de atunci Cătălin a devenit stâlpul familiei.

Pe facebook, Lovasz Blanka a creat un grup de strângere de fonduri pentru familiile celor doi. „Avem nevoie de voi, oameni cu suflet, pentru a ajuta familiile îndurerate a doi tineri care au decedat într-un accident de mașină vineri noaptea. Avem nevoie de sprijinul vostru. Au lăsat în urmă multă durere și suferință. Donația va ajuta familiile și cei 3 copilași și înmormântarea a acestor doi tineri. Cine poate vă rugăm frumos să ne ajute. Nr de cont: BE78731031924186 Florin Niculescu“, este mesajul postat de Lovasz Blanka, care s-a implicat, alături de Florin Niculescu, pentru a ajuta familiile celor doi tineri înmormântați ieri.

 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere pentru a trece peste aceste necazuri!

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?