Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Elevii olimpici vrânceni și profesorii lor, premiați de Consiliul Județean

Peste 150 de elevi și profesori vrânceni au fost premiați vineri, în cadrul acțiunii „Olimpicii pe primul loc!”, acțiune organizată de Consiliul Județean Vrancea. Ceremonia festivă a avut loc în sala de ședințe a administrației județene, neîncăpătoare pentru tinerii care au avut rezultate excelente în anul care se încheie. Fiecare elev a primit de la Consiliul Județean Vrancea câte un Kindle (e-book reader), iar profesorii au primit câte un stilou personalizat, marca Poenari. De asemenea, toții copiii au primit diplome și pachete cu dulciuri.

Mesajul președintelui Consilului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost transmis de vicepreședintele Dănuț Cristian. „Un asemenea eveniment înseamnă o recunoaștere a valorii care există încă în școala românească, în cazul nostru, în școlile din Vrancea. Este o dovadă a respectului pe care îl avem față de valori, față de voi, dragi copii, care duceți numele județului nostru peste tot în lume! În acest fel, vă mulțumim pentru efortul îndelungat și consecvent pe care îl depuneți la școală, acasă, zi de zi, pentru că o performanță la nivel național și internațional nu se poate obține decât prin muncă asiduă. Consiliul Județean Vrancea încurajează spiritul competitiv al tinerilor, deoarece formarea unui nivel cultural – educațional performant și punerea în valoare a capacităților individuale de dezvoltare intelectuală sunt foarte importante pentru societatea românească. Considerăm faptul că școala este cea care creează modele educaționale de succes pentru viitor. Domnilor profesori, vă mulțumim pentru implicarea și dăruirea de care dați dovadă, pentru că stimulați tinerii să învețe și să devină tot mai buni și pentru că i-ați îndrumat pe elevii olimpici să participe la concursurile naționale și internaționale. Le mulţumim și părinţilor, care sunt mereu aproape de acești copii meritoși. Iar pe voi, dragi elevi, vă felicit din inimă pentru obținerea rezultatelor deosebite la învățătură. Vă urez o vacanţă binemeritată şi un An Nou fericit!”, se arată în mesajul șefului administrației județene.

De asemenea, vicepreședintele instituției, Ionel Cel Mare, a subliniat că premierea elevilor olimpici are loc după ce, în cursul acestei săptămâni, a avut loc și premierea sportivilor vrânceni care au obținut performanțe deosebite la concursurile din acest an.

Au fost premiați peste 100 de elevi vrânceni care au obținut locurile I, II, III și mențiuni la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale și peste 50 de profesori coordonatori care i-au îndrumat, din cadrul celor 21 de colegii, licee și școli din județul Vrancea, respectiv: Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, Colegiul Național „Unirea” Focșani, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani, Colegiul Național „Emil Botta” Adjud, Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani, Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” Focșani, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, Școala Gimnazială Jitia, Școala Gimnazială Nereju Mic, Școala Gimnazială Nănești, Școala Gimnazială Paltin, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Gugești, Școala Gimnazială „B. Șt. Delavrancea” Năruja, Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea” Vidra, Școala Gimnazială „Prof. Panaite C. Mazilu” Broșteni, LPS Focșani, CSS Gimnastică și Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?