Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Gala Laureaților Sportului Vrâncean 2018: aprecieri pentru sportivi, antrenori, manageri și administrațiile publice

În prima parte a relatării de la Gala Laureaților Sportului Vrâncean, ce a avut loc joi, 20 decembrie, la Teatrul Municipal Maior Gh. Pastia, am prezentat clasamentele celor mai buni sportivi vrânceni de la disciplinele olimpice și de la disciplinele neolimpice, care i-au avut pe primul loc pe atleta Claudia Prisecaru, respectiv karateka Daniel Fusaru, ambii sportivi ai CSM Focșani 2007.

Astăzi, despre celelalte nominalizări făcute de DJST Vrancea, organizatoarea Galei!

În semn de apreciere și considerație pentru promovarea fenomenului sportiv, au fost acordate plachete domnilor Marian Oprișan, Președintele Consiliului Județean Vrancea, Sorin Ionel Hornea, Prefectul Județului, Primarului Municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă și profesoarei Violeta Mincă, inspector școlar de specialitate.

Pentru contribuția remarcabilă adusă la dezvoltarea sportului de performanță și organizarea cu profesionalism a activității specifice, au fost acordate diplome directorilor Petrea Vâlcu, de la CS Unirea Focșani,  Dumitru Sandu Zisu, de la CSS Focșani, Petruț Mihai, de la LPS Focșani, și Viorel Ciubotaru, de la CSM Focșani 2007.

Au primit premii de excelență pentru sprijinirea și dezvoltarea fenomenului sportiv prin implicare și susținere financiară Emil Crihană, director executiv Altdorf Tehnik, și Marius Ulmeteanu, director general UMO SERV.

Au fost premiați și președinții asociațiilor județene de sport pe ramură: Marius Batog – atletism, Dănuț Dumitru – fotbal, Marinel Palade – judo și Mihai Strîmbu – șah.

Au fost nominalizate pentru performanțele din 2018 echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2008 – reprezentant directorul Viorel Ciubotaru, echipa de tenis de masă seniori a CSM Focșani 2007 –antrenor Norocel Costin Corcoz, echipa de fotbal U 17 a LPS – antrenor Alin Samoilă-Sava, secția de baschet a LPS/CSM Focșani 2007 – directorul Petruț Mihai, Clubul Sportiv Prosport Focșani – reprezentant Laurențiu Muscalu.

La categoria ”Speranțe ale Sportului Vrâncean” au fost nominalizați: Alexandra Bivolaru și Teodora Șușu, tir, ambele de la CS Unirea Focșani/ CSM Focșani 2007, antrenate de Adrian Alaci Aurel Giurgea; Alexandru Matei, antrenor Marinel Palade și Alexandru Soare, antrenor Stănică Grosu, judo, ambii de la LPS/ CSM Focșani 2007; Alisia Paruba și Mario Dobrescu, judo, de la CS Atletic Adjud, antrenor Gheorghe Catrinescu; Andreea Tănase, atletism, CSS Focșani, antrenor Marius Batog; Claudiu Adrian Neagu și Robert Iamandi, judo, antrenor Dumitru Sandu Zisu, Denis Stoica, antrenor Iulian Surlă, CSS Focșani; Iulia Moldoveanu și Mario Constantin, judo, antrenor Adrian Moldoveanu, CS Unirea Focșani; Daria Gănescu, motociclism, antrenor Georgian Mocanu, ACS Odobești; Iulia Florentina Trestianu, antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica și Raisa Chivu, antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, gimnastică, CSS Focșani; Maria-Daciana Ciubotaru, tenis, antrenor Firicel Tomai, CSM Focșani 2007.

Georgian Mocanu a fost premiat pentru înființarea secției de motocilism la ACS Odobești și organizarea deosebită a etapei de campionat național în anul Centenarului, iar Ionel Ambrosie, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, pentru activitatea în domeniul ”Sportului pentru Toți”.

Organizatorii Galei au acordat premii speciale judoka Georgia Hagianu, de la CS Unirea Focșani, și gimnastei Ana-Maria Puiu, de la CSS Focșani, participante la Jocurile Olimpice ale tineretului, iar Adrian Moldoveanu a fost desemnat antrenorul anului 2018 în Vrancea.

Reprezentanții mass-media din județ au primit diplome pentru mediatizarea obiectivă a fenomenului sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?