Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Persoane rănite, între care doi paramedici, în urma unor accidente rutiere produse pe drumurile Vrancei

Mai multe accidente rutiere au fost înregistrate, ieri, pe raza județului Vrancea. Primul eveniment rutier s-a petrecut pe DN 2L, între Tișița și Panciu. Potrivit ISU Vrancea, un bărbat a fost rănit. „Forțele de intervenție ISU Vrancea intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare la un accident rutier produs pe DN2L între localitățile Tișița și Panciu. (…) A fost descarcerată o victimă, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 56 de ani. Victima a fost predată în stare de conștiență echipajului SAJ aflat la fața locului“, au transmis, la momentul producerii accidentului, reprezentanții ISU Vrancea.

Un alt accident a fost înregistrat la Suraia, pe DJ 204 D, fiind implicate o ambulanță SMURD și o autoutilitară. Cinci persoane au fost rănite, la fața locului intervenind ISU și SAJ. „Echipajele SAJ au preluat cele cinci victime, de sex masculin. Din ambulanța SMURD au rezultat două victime dintre care una din victime acuză dureri în zona cervicală iar cealaltă victimă are un hematom la ochiul stâng“, a transmis ISU Vrancea. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, „pe DJ 204 D, conducătorul unei autoutilitare nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD. Au rezultat 5 victime, 3 din autoutilitară și 2 (paramedici) din autospecială, toate conștiente, rănite ușor”.

Cel din urmă accident s-a produs la Bizighești, o femeie, de aproximativ 50 de ani, având nevoie de intervenția forțelor de descarcerare. La fața locului au ajuns pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială de descarcerare. „Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea unei victime, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Victima a fost extrasă din autovehicul în stare de conștiență și predată echipajului SAJ Vrancea aflat la fața locului“, după cum au transmis reprezentanții Biroului de presă al ISU Vrancea. Potrivit IPJ Vrancea, în acest eveniment au fost implicate două autovehicule.

Sursa foto: ISU și IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?