Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: ”Cupa Mica Gimnastă” de la Focșani, splendidă pledoarie pentru gimnastică!

Micile gimnaste, de 7 și 8 ani de la CSM Bacău, CS Petrolul Ploiești, LPS Nadia Comăneci Onești, CSS Sibiu, CSS Buzău, CSS Bârlad, CSS  Phoenix Târgoviște și CSS Focșani, care nu au concurat niciodată într-o competiție oficială, și-au dat întâlnire la sfârșitul săptămânii trecute, în sala de gimnastică din Focșani. A fost vineri, 14 decembrie și sâmbătă, 15 decembrie, o splendid pledoarie pentru acest superb sport și trecere în revistă a ceea ce ar putea oferi cluburile participante pentru viitorul gimnasticii românești. A fost ”Cupa Mica Gimnastă”, organizată de Secția de gimnastică a CSS Focșani, cu susținerea Consiliului Local și Primăriei Municipiului Focșani, DJST Vrancea, ISJ Vrancea. Și cu implicarea totată a profesorilor antrenori ai secției.

Grația, frumusețea copilăriei cu trăirile cuceritoare ale micuțelor gimnaste, au stăpânit sala și au impresionat pe toți cei prezenți în sală – părinți, bunici, profesori-antrenori. Impresionați au fost și reprezentanții primăriei – primarul Cristi Valentin Misăilă, care i-a felicitat pe organizatori și a înmânat vineri seara micuțelor sportive cadourile din partea Primăriei Municipiului, și viceprimarul Marius Iorga, cel care a făcut același lucru sâmbătă dimineața. Ca și profesoara Vica Mincă, inspectorul școlar  pentru educație fizică și sport, prezență constantă la activitățile de la sala de gimnastică a CSS Focșani.

Nu au fost făcute clasamente, pentru că ”Mica Gimnastă” nu este un concurs propriu-zis. „Este un proiect educațional realizat în colaborare cu mai multe cluburi din țară și care are ca obiectiv să descopere noi talente, să le dezvolte micuțelor gimnaste calitățile, spiritul de competiție și de fair-play, aptitudinile de a lucra în echipă și să le îndrume către marea performanță”, mi-a spus coordonatorul secției de gimanstică a CSȘ Focșani, profesorul Florin Roșioru.
Toate concurentele au primit din partea organizatorilor diplome, medalii, cadouri surpriză. „A fost o competiție frumoasă! Felicit pe toate sportivele, pe toți antrenorii de la noi și de la cluburile oaspete. În același timp, doresc să le mulțumesc părințior pentru eforturile pe care le fac pentru ca gimnastele noastre să poată face performanță. Mai mulțumesc pentru susținere și sprijin domnului Primar Cristi Valentin Misăilă, Consilului Local al Muncipiului, domnului Daniel Gongu, directorul DJST Vrancea și doamnei inspector Vica Mincă! Și urez tuturor ceor împlicați în fenomenul sportiv Sărbători fericite și un an 2019 mai bun decât cele care se apropie de sfârșit!”, mi-a mai declarat profesorul antrenor Florin Roșioru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?