Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May renunţă la formatul de studio al emisiunii auto pe care o prezintă

Emisiunea automobilistică prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May va renunţa la formatul înregistrat în studio, pentru a se dedica unor episoade speciale, filmate în diverse locuri din lume, informează Press Association vineri. Cei trei prezentatori au devenit cunoscuţi odată cu show-ul auto Top Gear, difuzat de BBC, după care au realizat The Grand Tour, la Amazon Prime. După ce au terminat înregistrările pentru cel de-al treilea sezon din ”The Grand Tour”, Clarkson a anunţat că formatul emisiunii va suferi modificări şi cei trei prezentatori vor reveni cu un al patrulea sezon, axat pe episoade speciale. „Este cu adevărat o zi tristă. O să-mi lipsească glumele pe care le făceam între noi şi cu spectatorii”, a spus Clarkson pentru The Sun. „Facem emisiunea de 17 ani – stăm în studiouri şi ne uităm la maşinile care se întrec pe pistă. De câte ori poţi privi un BMW accelerând pe pistă, ce mai poţi spune nou? Are patru roţi şi un scaun. Am fost cu toţii de acord că facem asta de mult timp şi că lucrurile trebuie să evolueze într-un final”.

Amazon a anunţat că va crea noi emisiuni de televiziune separat, cu fiecare dintre prezentatori. Clarkson (58 de ani) a fost concediat de la emisiunea Top Gear după o ”altercaţie”, în 2015, cu unul dintre producători, după ce prezentatorul nu a primit mâncare caldă, la finalul unei zi de înregistrări. May (55 de ani) şi Hammond (48 de ani) au plecat la scurt timp după.

Emisiunea The Grand Tour a debutat în 2016, iar cel de-al treilea sezon va fi difuzat pe Amazon Prime, la 18 ianuarie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?