Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Cadouri de la polițiști pentru copiii de la CSEI Măicănești

Polițiștii vrânceni l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești

 

Sărbătorile de iarnă, un motiv de reîntâlnire a polițiștilor vrânceni cu cei 110 copii ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) Măicănești.

Și în acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, polițiștii vrânceni au răspuns apelului lui Moș Crăciun și i-au venit în ajutor pentru ca cei 110 de copii instituţionalizaţi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești să primească darurile așteptate în preajma sărbătorilor de iarnă. După programul artistic pregătit împreună cu profesorii din cadrul centrului, ce a constat într-o frumoasă serbare în care au recitat, au urat, au colindat și au dansat, copiii și-au primit cadourile pregătite de polițiști și le-au oferit în schimb zâmbete și îmbrățișări.

Darurile, ce au constat în dulciuri, fructe și alte produse i-au încântat pe cei mici dar și pe cei mari, fiind achiziționate din contribuția benevolă a polițiștilor vrânceni, care au reușit să păstreze această tradiție, fiind cel de-al 28-lea an alături de cei mici.

Alături de un călduros ”La mulți ani!”, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, domnul comisar șef de poliție Remus Nica, prezent la activitatea desfășurată, le-a urat copiilor să aibă o vacanță în siguranță!

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 14 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?