Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Scandalagii arestaţi preventiv


   Doi bărbați din Homocea, care au provocat scandal în ziua alegerilor locale și au rănit un polițist, au fost arestați preventiv. Ei erau nemulțumiți de faptul că nu a ieșit primar preferatul lor.
   Reamintim că pe 10 iunie, în fața secțiilor de votare 1 și 2 Homocea, s-au întâlnit aproximativ 250 de cetățeni, susținători ai candidatului independent, care au forțat intrarea în secțiile de votare.
   La fața locului au ajuns 20 de polițiști, care au creat un cordon de protecție. Protestatarii au spart un geam, iar cioburile i-au provocat unui polițist plăgi la mâini și gât. „La data de 29 iunie, ca urmare a propunerii înaintate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile față de P. Neculai, de 40 ani, și P. Cosmin, de 18 ani, ambii din comuna Homocea, județul Vrancea, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere, instigarea publică și apologia infracțiunilor, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice”, se arată într-un comunicat al IPJ.
   Scandalagiii sunt acum în arestul Poliției.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?