Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevii de la Școala Ion Basgan au făcut fericiți mai mulți copii aflați în suferință

Proiectul „Zâmbet și suflet” este desfășurat pe parcursul anului școlar 2018-2019, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a copilului Focșani și parohia Dumbrăvița din Suraia, unde activează ca preot paroh Paraschiv Theodor-Christian. În cadrul acestui parteneriat ne-am propus să desfășurăm mai multe activități, iar una dintre ele, intitulată „Primiți colinda?”, a fost desfășurată (pe) 13.12.2018, la Centrul de primire în regim de urgență a copilului.

Sprijiniți de părinți, copiii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Ion Basgan au strâns diverse produse alimentare, jucării, cărți și haine pe care le-au donat copiilor din centru. Pe lângă acestea, elevii clasei a III-a B au pregătit și un program de colinde dedicat nașterii Domnului. Prin intermediul acestei activități am urmărit să aducem un zâmbet atât pe fața copiilor din centru cât și pe fața copiilor noștri, care au experimentat astfel bucuria de a dărui fără a primi ceva în schimb.

Ne-am atins astfel un obiectiv important al proiectului și anume acela de a cultiva generizitatea și recunoștința în sufletele copiilor noștri. Menționez că preotul Paraschiv Theodor-Christian ne sprijină de fiecare dată când mergem în vizită la acești copii și un alt aspect important este faptul că fără sprijinul părinților copiilor de la Școala Gimnazială Ion Basgan nu am fi putut desfășura activitatea pe care ne-am propus-o.

 

Cornelia Cristea, Școala Gimnazială Ion Basgan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?