Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

PROSPORT PANCIU TRANSFORMĂ VISELE COPILULUI TĂU ÎN REALITATE! ȘCOALA LAURENȚIU MUSCALU BUCUREȘTI S-A AFILIAT LA AMF București

Avem două proiecte alături de care prefațăm anul 2019. Prosport Focșani, singurul club care a mișcat, la propriu, fotbalul juvenil vrâncean, gândește, muncește și reușește să transforme orice vis în realitate. Ambele proiecte au pornit la drum! Primul, Prosport Panciu este un adevăr. Funcționează! Al doilea, Școala Laurențiu Muscalu București va porni la drum! Școala de Fotbal Laurențiu Muscalu București s-a afiliat la Asociația de Fotbal a Municipiului București.

Deschiderea secției de la Panciu a venit ca o normalitate. Numărul crescând al copiilor din Panciu prezenți la antrenamentele de la Focșani, dragostea localnicilor pentru sportul rege, fotbalul, a impus deschiderea secției la Panciu. Avem alături de noi oameni de sport buni cunoscători ai fenomenului, părinți implicați și avizi de performanță. Panciu, oraș de tradiție în sportul vrâncean, reîntră în circuitul fotbalului juvenil. Avem sprijinul domnului primar Iulian Nica, căruia îi mulțumim!

Împreună, copiii de la Focșani și de la Panciu s-au deplasat în baza de pregătire a FCSB București pentru a-și vedea la lucru idolii. De remarcat că doi copii din Panciu, Ignat Ryan (2008) și Ignat Raul (2010), au jucat pe Arena Națională la Cupa Centenarului. Începând cu anul 2019, Prosport Panciu va participa în campionatele județene de fotbal. Staff-ul tehnic al Prosport Focșani mulțumește părinților și copiilor din Panciu prezenți la antrenamente: Lipan Dan, Crancu Sebastian, Gălățeanu Robert, Rusu Ricardo, Sîrbu Sergiu, Banciu Andrei, Gusa Andrei, Manolescu Robert, Rusu Petru, Dobrea Davide, Petrilă Adrian, Ignat Ryan, Barcan Fabian, Danțiș, Șerban Luca, Velea Rareș, Avram Robert, Avram Rareș, Vîlcu Luca, Vulpoiu Andrei, Vrabie Matei, Ragea David, Giardinelli Antonio, Udriște Ștefan, Palade Ștefan și Brînză Filip.

PROSPORT PANCIU TRANSFORMĂ VISELE COPILULUI TĂU ÎN REALITATE ! Acțiunile de selecții sunt continue ! Așteptăm la fotbal copiii din Panciu, Țifești, Movilița, Straoane, Neicu, Diocheți și Fitionești. Pentru relații și detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0754.929.159.

ȘCOALA LAURENȚIU MUSCALU BUCUREȘTI s-a afiliat la Asociația de Fotbal a Municipiului București. În următoarea perioadă vom comunica data, locul, grupele de vârstă și staff-ul tehnic. Pentru relații și detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0754.929.159.

PROSPORT FOCȘANI este într-o perpetuă mișcare. Parteneriatele semnate cu Academia Gheorghe Hagi Constanța, IproSkills Academy Chicago (USA), Total Control Coaching Eindhoven (Olanda), Academia Luceafărul Cluj-Napoca, FCSB București sau Dinamo București ne stau mărturie. Pentru prima oară în istoria Vrancei, staff-ul tehnic al PSV Eindoven și Total Control Eindhoven, academie de tehnică individuală, vor antrena în județul nostru. Între 10-13 ianuarie 2019, la Green Garden Resort, vă așteptăm la PROSPORT WINTER CAMP, tabără de tehnică individuală!

PROSPORT FOCȘANI MULȚUMEȘTE COPIILOR ȘI PĂRINȚILOR PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ !

Prosport Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?