Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Minifotbal – În week-end nu va fi etapă în Cupa Adi Olteanu!

  • Deep Serv Cîmpineanca a renunțat la contestarea de după meciul cu Finanțe

 

În week-end-ul viitor ar fi urmat să se dispute jocurile etapei a patra a Cupei Adi Olteanu la minifotbal. Sala Polivalentă este ocupată cu alte activități iar organizatorul competiției, Jani Olteanu împreună cu delegații echipelor au decis ca meciurile să fie amânate petru o dată ce va fi comunicată. Este vorba despre partidele Vrancea Media – Soveja, Finanțe – Ing. Trust, Phone SALE – Prietenii Adi și GS Mobile – Deep Serv Cîmpineanca.

Clasamentul după 3 etape: 1. Phone Sale – 7 puncte; 2. GS Mobile – 6 puncte; 3. Deep Serv Cîmpineanca – 6 puncte; 4. Ing. Trust – 4 puncte; 5. Finanțe – 4 puncte; 6. Soveja – 2 puncte; 7. Prietenii Adi – 2 puncte; 8. Vrancea Media – zero puncte.

Delegatul formației Deep Serv Cîmpineanca a comunicat că a și-a retras contestația depusă după disputarea jocului cu Finanțe, care l-a folosit în etapa anterioară pe  Alexandru Mălinaș care nu ar fi avut drept de joc. Retragerea contestației a fost un gest de fair play, în spiritul competiției, care este de plăcere și în memoria unuik campion al fair-play-ului, cum a fost Adi Olteanu. Deep Serv Cîmpineanca a apreciat că pe teren în meciul direct, Finanțe a fost mai bună, indiferent dacă jucătorul în cauză nu ar fi avut sau nu drept de joc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?