Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Generații de ieri și de astăzi, moștenitori ai României Mari

Manifestările dedicate sărbătoririi Centenarului au culminat la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Focșani printr-un spectacol plin de tradiții, lumină și culoare realizat de elevii din ciclul primar.

Astfel, purtând cu mândrie portul nostru popular, elevii și cadrele  didactice au marcat deosebitul eveniment printr-o suită de poezii și cântece patriotice, prin scenete istorice și prin realizarea de lucrări tematice și practice. La programul artistic și la realizarea panourilor tematice și-au adus aportul clasele a IV-a D, a VIII-a E, a IV-a B, a IV-a E, a III-a B și I A, îndrumați de profesorii Alina Coman, Văsîi Adriana, Anghelina Golomoz, Anișoara Cosma, Adina Toma, Corina Roșu, cu sprijinul doamnei bibliotecar Elena Blănaru.

O activitate emoționantă a fost cea realizată de clasa a IV-a D și a VIII-a E, care, împreună, au realizat o punte între generații, declarându-se, cu toții ”moștenitori ai unei Românii libere și unite”. Cu mic, cu mare, elevii și-au dat mâna, au semnat Declarația de Unire, apoi s-au înclinat cu cinste și respect în fața generației de bunici din Centrul de persoane vârstnice Focșani, pentru care au pregătit daruri și pomul de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?