Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO: Şase bilete pentru şase cititori la concertul VUNK


Åžase cititori ai Monitorului de Vrancea au câștigat șase bilete la concertul VUNK din această seară. Este vorba despre Cătălin Costel Milea, Marius Antihe, Carmen Marcu, Mariea Ocheșelu, Åžtefania Popescu și Alexandru Maiereanu.
    Astăzi, la Focșani, fanii trupei VUNK sunt așteptați la Ateneul Popular la întâlnirea cu visurile și cu trupa lor preferată care își va cânta piesele celebre într-o manieră reorchestrată, în cadrul turneului „Înconjurul lumii”, ce cuprinde 18 orașe ale țării. Accesul în sală se face de la ora 18.00, iar spectacolul începe la ora 19.00. În deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.
    Despre întâlnirea cu publicul din Focșani, Cornel Ilie, liderul trupei, crede că va fi una „specială” datorită oamenilor, dar și sălii de concert, care permite ca mesajul muzicienilor să ajungă, exact așa cum doresc aceștia, la public.
Nicu Sârghea, toboșarul trupei, este de acord cu Cornel Ilie:”întâlnirea cu publicul din Focșani va fi una deosebită pentru că lumea este primitoare, te întâmpină cu drag, iar vinul din Focșani este foarte bun!”. Dacă focșănenii sunt atât de ospitalieri, aceasta îi „obligă” pe membrii trupei Vunk să le ofere un dar pe măsură. Așa că și cei mai mari fani vor fi luați prin surprindere de show-ul inedit și original și de noul sound al pieselor din concertul de la Ateneul Popular. 13 muzicieni „de calibru greu” vor face show în fața publicului din Focșani.
    Înaintea concertului, fiecare focșănean va primi la intrarea în sala de spectacole o hârtie pe care va fi scris „visulmeueste” și un creion cu care să completeze care este visul său. Odată completată, hârtia ce va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecărui spectator va ajunge la trupa VUNK și va purta cu sine, pe lângă cuvintele așternute pe hârtie și o parte din sufletul celui care l-a completat. „Abia aștept să ne întoarcem acasă cu o valiză plină de visuri care, odată așternute pe hârtie, au toate șansele să se și împlinească”, spune Cornel Ilie, care are planuri mari, pe care le va dezvălui în curând, cu uriașa colecție de visuri strânse „Înconjurul lumii”.
    Pe 19 martie, la concertul de la Ateneul Popular, Vunk vrea să descopere Focșaniul prin ochii, dar și prin visurile oamenilor din acest oraș.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?