Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Proprietăți tranzacționate în valoare de un milion euro la agenția RE/MAX din Focșani

Agenția RE/MAX Golden Home din Focșani a tranzacționat proprietăți în valoare de peste un milion de euro de când a fost deschisă în Vrancea. În cele aproape șase luni de când Dănuț Bezea a deschis primul birou REMAX din municipiu au fost realizate tranzacții cu apartamente, case, terenuri. Rezultatele bune obținute de tânărul antreprenor focșănean situează agenția din municipiul nostru în top 3 într-un clasament al birourilor RE/MAX din cele 37 existente în România, la analiză fiind luate în calcul rapiditatea vânzărilor, de la listare până la realizarea tranzacției, valoarea imobilelor. Este biroul cu cel mai bun start de când RE/MAX, cea mai puternică franciză imobiliară din lume, a intrat pe piața imobiliară românească.

Proprietarul francizei RE/MAX Golden Home, Dănuț Bezea a arătat că rezultatele bune se datorează profesionalismului agenților și serviciilor care sunt asigurate clienților. Principala problemă pe care am constatat-o pe piața imobiliară din Focșani este lipsa vizibilității pentru imobilele aflate la vânzare. Am reușit să schimbăm acest lucru iar rezultatele ne-au arătat că am luat decizii bune, clienții fiind mulțumiți de modul în care au colaborat cu noi. Am avut imobile pe care le-am vândut în câteva ore de când le-am listat, în condițiile în care proprietarii încercau să le vândă de câțiva ani, ne-a spus Dănuț Bezea. Prognoza pentru anul următor arată că va fi un an stabil, fără salturile din anii trecuți. Tânărul antreprenor estimează că vor fi realizate circa o sută de tranzacții la nivelul biroului RE/MAX din Focșani.

Cei mai mulţi români nu cunosc regulile pieţei imobiliare şi nu sunt familiarizaţi cu opţiunile existente. Oamenii devin interesaţi de acest domeniu numai atunci când vor să cumpere sau să-şi vândă locuinţa, iar statisticile arată că cei mai mulţi români tranzacţionează cel puțin o dată în viaţă o proprietate imobiliară. Astfel că cei mai mulţi îşi pun întrebarea: să semneze un contract de colaborare cu o singură agenţie sau să lucreze cu mai mulţi consultanţi imobiliari, de la companii concurente? Deşi pare o noţiune complicată, Reprezentarea (denumită adesea „reprezentare exclusivă”) se traduce printr-un concept simplu, care nu face decât să avantajeze clientul !Dacă explici unui client ce înseamnă reprezentarea exclusivă faţă de intermediere, 99% dintre clienţi aleg reprezentarea exclusivă. Prin contractul de reprezentare exclusivă, agentul imobiliar preia toate îndatoririle proprietarului promovarea proprietăţii, răspunsul la telefoane, selectarea vizitatorilor, programarea vizionărilor, negocierea preţului, pregătirea dosarului pentru tranzacţie, asistenţa oferită cumpărătorului în alegerea notariatului, a băncii etc., susţine Dănuț Bezea, proprietarul francizei RE/MAX Golden Home.

Echipa de la RE/MAX Golden Home este formată din Dănuț Alexandru Drăghia (Agent Imobiliar) „asociat” – 0787818440, Laurențiu Lera (Agent imobiliar) „asociat”- 0752887399, Gheorghe Tăulescu (Agent imobiliar) „asociat”- 0766888652, Olivia Teodorescu (Agent imobiliar) „asociat” – 0720692096.

Cei care vor să se asocieze acestei rețele îl pot contacta pe Dănuț Bezea – Broker/Owner RE/MAX Golden Home la tel: 0765847023. Biroul RE/MAX Golden Home este situat pe strada Brăilei, la nr. 34. Adresa web : www.remax.ro/golden.

RE/MAX susţine reprezentarea exclusivă ca mod de lucru şi oferă membrilor săi cursuri de specializare. Dănuț Bezea a arătat că România este printre singurele țări în care se întâmplă un lucru grav pentru imobiliare deoarece agentul comisionează și clientul, și proprietarul. Ori, acesta e un conflict de interese. Se ajunge în situații în care proprietarul vrea să obțină cel mai mare preț, iar cumpărătorul să plătească o sumă cât mai mică. Când vrei să le ceri oamenilor banii pe nimic, aceștia încep să te evite. Aceste situații sunt eliminate prin reprezentarea exclusivă. Unul dintre marile beneficii este relaţia de încredere care apare între client şi consultant, agentul se aşează în aceeaşi barcă cu clientul, lucrează în interesul acestuia. Reprezentarea exclusivă nu este o eliminare a celorlalţi agenţi, ci din contra: se multiplică eforturile, spune Dănuț Bezea, proprietarul francizei RE/MAX Golden Home.

Acesta a adăugat că, atunci când un client este reprezentat exclusiv de un agent, de fapt lucrează cu toată piaţa. Consultantul este deschis cooperării, reprezentarea exclusivă presupune încredere şi respect între cele două părţi, spre deosebire de intermediere, unde fiecare îşi vedere interesul său vânzătorul vrea să ia cel mai mare preţ în cel mai scurt timp, cumpărătorul caută să dea cât mai puţini bani, iar agentul vrea un comision cât mare mare. Chiar şi oamenii noi care intră în domeniu îşi dau seama că acesta este viitorul şi lucrează cu reprezentare exclusivă”, a adăugat Dănuț Bezea. Aceste beneficii sunt văzute de clienți care sunt încântați de această metodă de lucru. Clienţii nu sunt reticenţi atât timp cât li se explică ce presupune reprezentarea exclusivă şi li se arată beneficiile. Cei mai mulţi sunt încântaţi şi sunt foarte dese ocaziile în care mi se spune că nu ştiau că există această opţiune şi în România, spune Dănuț Bezea, precizând că agentul nu trebuie să folosească practici frauduloase sau înșelătoare în timpul afacerilor sale, trebuie să prezinte informații adevărate și corecte în reclamele, anunțurile sau dialogul cu publicul.

 

Reacții de la clienți

Reacțiile venite de la clienți confirmă calitatea serviciilor asigurate de RE/MAX Golden Home. Ați dat dovadă de profesionalism și pricepere încă din prima clipă. Vă urez să aveți parte doar de contracte fără probleme, a transmis un client cumpărător agentului RE/MAX. Un alt client, vânzător de această dată, subliniază relația bună cu agentul imobiliar. „Țin să vă mulțumesc pentru tot dar pentru implicare în primul rând. Am finalizat cu bine și sunt acel client fericit pe care și-l dorește fiecare agent. Vă voi recomanda! Mulțumesc!

Cu o bază de date la nivel global care cuprinde circa 200 mii imobile aflate în portofoliu, RE/MAX este considerată cea mai puternică franciză imobiliară din lume. În România, a avut cele mai multe tranzacții imobiliare în ultimul an, dovadă a profesionalismului agenților și încrederii clienților. RE/MAX înseamnă peste 130.000 de agenți afiliați în 100 de țări, după 45 de ani de creștere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?