Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Box – Focșănenii Cătălin Paraschiveanu și Vasile Nedelcu vor boxa la York Hall, Bethnal Green, la Londra!

– Cătălin va fi sâmbătă, 17 noiembrie, la al nouăsprezecelea meci, iar Vasile va debuta la 24 noiembrie

 

          Cătălin Paraschiveanu și Vasile Nedelcu, doi sportivi care au fost inițiați în box în Sala CS Unirea din Complexul Sportiv Milcovul din Focșani, vor urca în ring, în celebra locație York Hall din Bethnal Green, Londra, la o săptămână unul după altul.

Primul va boxa mijlociul Cătălin Paraschiveanu, la 17 noiembrie, la ora locală 18:00. Va fi a nouăsprezecea partidă pe care multiplul campion național al României și câștigătorul Centurii WBC Mediterranean o va susține de când a trecut la profesioniști, în 2014. De atunci până acum, campionul de la Focșani a câștigat de 17 ori – de 5 ori, prin k.o. și a suferit o înfrângere, la capătul unei dispute în care a fost declarat învins prin decizie tehnică, dată de arbitri și contestată de sportivul focșănean în meciul din Spania, de la Plaza de Toros, Illescas, pentru păstrarea Centurii WBC Mediteranean, cu spaniolul Adasat Rodriguez, la 2 iulie 2017.

Cel mai recent meci al lui Cătălin a fost la Malaga, la 11 mai 2018, cu malianul Mamadou Goita, pe care l-a întrecut la puncte.

Meciul de sâmbătă, 17 noiembrie, va fi primul pe care Cătălin Paraschivenu (în foto, cu antrenorul său, Tony Pill) îl va disputa în Marea Britanie în ”Casa boxului britanic”, așa cum apare pe propriul afiș de prezentare. Iar pe pagina sa de facebook, Cătălin scrie: ”Pe 17 noiembrie o să susțin primul meu meci la Londra unde voi reprezenta România, eveniment desfăsurat la faimoasa locație York Hall din Bethnal Green. Am nevoie de susținerea voastră în număr cât mai mare. Împreună putem clădi o imagine mai frumoasă pentru România pe meleagurile britanice!” Este un apel ce-l onorează pe  cetățeanul de onoare al Focșaniului Cătălin Paraschiveanu căruia Monitorul de Vrancea îi dorește să coboare învingător și din cea de a 19-a întâlnire a sa ca boxer profesionist! Și crede că așa se va întâmpla! Pentru cei interesați, biletele pentru meciul lui Cătălin din 17 noiembrie pot fi procurate accesând linkul http://buytickets.at/miss18/212471

La 24 noiembrie 2018, va urca în același ring pentru a debuta ca boxer profesionist, la categoria super-ușoară, Vasile Nedelcu. Focșăneanul îl va întâlni pe englezul Lee Wiliams, care a disputat până acum trei meciuri ca profesionist.

Și lui Vasile Nedelcu Monitorul de Vrancea îi urează debut cu victorie în dura lume a boxului profesionist în care să aibă cel puțin remarcabilul succes pe care îl are prietenul său, marele campion al boxului românesc, Cătălin Paraschiveanu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?