Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Cristiano Ronaldo a depăşit-o pe Selena Gomez şi conduce în topul celor mai urmărite celebrităţi pe Instagram

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a depăşit-o pe actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez şi a devenit cea mai urmărită celebritate din lume pe reţeaua de socializare Instagram, informează Press Association. Sportivul de 33 de ani, care s-a transferat în acest an la echipa Juventus Torino, ocupă începând de luni seară prima poziţie în acest clasament mondial, cu 144,4 milioane de admiratori („followers”) pe Instagram. Selena Gomez a coborât pe poziţia a doua cu 144,3 milioane de admiratori.

Cristiano Ronaldo publică în mod constant fotografii şi mesaje video pe Instagram, oferind admiratorilor posibilitatea de a viziona momente din antrenamentele sale fizice şi fotografii ale familiei sale sau chiar cu el înainte de începuturile unor partide de fotbal. Luna trecută, Selena Gomez, în vârstă de 26 de ani, a anunţat că se retrage pentru o vreme de pe reţelele de socializare.

Printre celelalte vedete care au un număr uriaş de admiratori pe Instagram se află Ariana Grande (132 milioane de followers), Kim Kardashian West (120 de milioane de followers) şi Beyonce (119 milioane de followers). Lionel Messi, mijlocaş ofensiv al echipei FC Barcelona, considerat de mulţi specialişti drept unicul sportiv care rivalizează cu Cristiano Ronaldo în universul fotbalului, are la rândul său peste 100 de milioane de followers pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?