Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Baschet U 16: Focșănenii, reușitele 5 și 6 în campionat!

Formația CSM 2007 LPS Focșani: Clipa, Miron, Dima, D. Cristea, Al. Brumaru, R. Brumaru, Antonescu, Stanciu, Bratosin, Duță, Bîra, R. Cristea.

 

Turneul al treilea al grupei a 4-a a fazei de calificare a Campionatului Național, care a avut loc la Sala Polivalentă sâmbătă, 27 octombrie, și duminică, 28 octombrie, s-a încheiat cu două victorii ale CSM 2007 LPS Focșani. Elevii profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu au câștigat la diferențe mari partidele cu CSS nr. 4 Lumina București și Dan Dacian București. Dacă CSS nr. 4 Lumina a reușit ca, pe fondul deconcentrării gazdelor, după 51-22 la pauză, să câștige sfertul al treilea, formația de la Dan Dacian a fost depășită net și de echipa rezervelor focșănene, trimisă în teren în sfertul al treilea.

CSM 2007 LPS a arătat siguranță în joc, s-a apărat bine, a combinat spectaculos și a marcat foarte mult! Prezența mai multor juniori în lotul echipei de Ligă Națională – ca și participarea la pregătirile acesteia și la jocuri, are, se vede, o influență importantă în prestațiile acestora la partidele de la U 16.

În urma rezultatelor de la turneul de la Polivalentă, CSM 2007 LPS Focșani se află pe primul loc al grupei a patra a Campionatului U 16! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?