Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! Incendiu la Soveja, pompierii acționează cu ȘASE autospeciale

A fost anunțat un incendiu la o casă și anexele acesteia în satul Rucăreni, comuna Soveja. Forțele de intervenție din cadrul ISU Vrancea acționează cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La fața locului intervin în cooperare SVSU Soveja și SVSU Câmpuri.

UPDATE! Incendiul se manifestă la 2 gospodării, astfel: 150 mp anexe și 20 mp din acoperișul locuinței unde s-a produs incendiul și 25 mp din peretele locuinței învecinate. O persoană a suferit atac de panică fiind monitorizată la fața locului de echipajul SMURD, care îi acordă primul ajutor. Incendiul este localizat se lucrează la lichidare.

UPDATE2! Incendiul a fost lichidat. Consecințele evenimentului: 2 gospodării au fost afectate de incendiu. La o gospodărie au ars anexe pe o suprafață de 150 mp, 20 mp din acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din țiglă și azbociment, bunuri de mobilier și de uz casnic. La locuința învecinată a ars un perete pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Cauza probabilă: burlan de fum deteriorat.

Sursa text și foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?