Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Pe strada Ing. Ion Basgan din Focșani se va institui sens unic

Primarul Cristi Misăilă a condus  ședinţa Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei, care a avut loc  la sediul Primăriei Focşani și care are ca scop reglementarea aspectelor privind traficul din municipiul nostru. În cadrul întâlnirii au fost analizate propuneri cu privire la reglementarea circulaţiei pe strada Mare a Unirii în zona Şcolii „Ion Basgan”, stabilirea staţiilor pentru transportul special al elevilor şi instituirea unor sensuri unice pe străzile adiacente acesteia. Astfel, pentru fluidizarea traficului în zona respectivă și crearea de noi locuri de parcare, pe strada Ing. Ion Basgan se va institui sens unic.

Alt subiect de pe ordinea de zi a fost cel referitor la modificarea traseului nr. 3 al proiectului pilot pentru transportul gratuit al elevilor, către Şcoala „Ion Basgan”, ca urmare a solicitării înaintată de un grup de părinţi cu domiciliul în Focșani, str. Viilor, str. Tisa, str. Libertăţii, str. Zăbala şi str. Cluj. De asemenea, a fost luată în calcul posibilitatea extinderii viitoare a programului menționat și pentru alte puncte-cheie ale traficului din municipiul nostru.

Tot în cadrul ședinței, membrii comisiei au analizat propunerile cu privire la identificarea unor soluţii pentru parcarea maşinilor pe strada Eroilor, în zona Casei Corpului Didactic, dar și în ceea ce privește decongestionarea traficului pe Șoseaua de Centură a municipiului în anumite intervale orare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?