Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Daniel Craig, „emasculat” pe Twitter, după ce şi-a plimbat fiica într-un ham pentru bebeluşi

Prezentatorul britanic de televiziune Piers Morgan l-a ironizat zilele trecute pe actorul Daniel Craig, spunând că interpretul agentului 007 este „un Bond emasculat”. Jurnalistul TV a publicat pe contul lui de Twitter, luni, o fotografie ce îl prezintă pe Daniel Craig în timp ce îşi plimba fiica într-un ham pentru bebeluşi pe o stradă din New York, informează madame.lefigaro.fr. Contul de Twitter folosit de Piers Morgan, prezentatorul emisiunii matinale „Good Morning Britain”, este urmărit de 6,48 milioane de persoane. Totul a început atunci când jurnalistul de televiziune a publicat pe Twitter un mesaj – „Oh, 007… nu şi tu?!!” – urmat de hashtagul #EmasculatedBond (#BondEmasculat).

Daniel Craig nu a reacţionat în urma acelui mesaj online, însă comentariul prezentatorului Piers Morgan a generat un val de critici pe Twitter din partea bărbaţilor care sunt taţi şi care au sărit în apărarea actorului britanic. Dintr-o dată, numeroase fotografii cu taţi revoltaţi, care îşi prezentau cu mândrie hamurile pentru bebeluşi – devenite stindardul lor – au fost publicate pe Twitter. „Îmi imaginez că ar trebui să mă consider feminin, pentru că, ştiţi, mă ocup de copilul meu sau ceva de acest gen”, a scris, ironic, unul dintre internauţi, @DJCharlieBlac. „Soţia mea l-a purtat în uter pe fiul meu timp de 37 de săptămâni, eu îl port cu mândrie în hamul pentru bebeluşi în timpul plimbărilor prin cartierul nostru”, a adăugat un alt utilizator de Twitter, @matthewipena, răspunzând mesajului publicat de Piers Morgan.

„Eu sunt acela care o poartă în braţe pe cea mai mică dintre fiicele mele. Această fotografie a fost făcută acum şapte ani. De atunci, unghiile mi-au fost lăcuite, părul aranjat, am fost răbdător în timpul programării la dentist şi am petrecut mai mult timp în bucătărie decât pot să îmi amintesc”, a ironizat un alt internaut. „Poate că nu e ceva viril, dar este amuzant şi nu aş schimba nimic din toate acestea”, a adăugat el.

În urma acestei controverse, pe reţelele de socializare a început să fie utilizat tot mai des hashtagul #Babywearingdad (#TatăCareÎşiPoartăCopilulÎnBraţe). Fără să se lase influenţat de aceste critici şi ironii, jurnalistul Piers Morgan a revenit în zilele următoare pe Twitter şi a publicat următorul mesaj: „Întregul internet este de acord în secret (sic) cu mine”. Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, şi soţia lui, actriţa britanico-americană Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, au devenit recent părinţii unei fetiţe. Bebeluşul este primul copil al cuplului Weisz-Craig. Cei doi actori au început o relaţie în decembrie 2010 şi s-au căsătorit apoi la New York în iunie 2011.

Rachel Weisz are şi un fiu, Henry, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei logodnic, regizorul american Darren Aronofsky, în timp ce Daniel Craig – protagonistul celor mai recente filme din seria cinematografică „James Bond” – are o fiică, Ella, în vârstă de 26 de ani, cu prima lui soţie, Fiona Loudon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?