Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Noul Brabus SLS Widestar!


Orice referință la Batman și al său Batmobile va fi considerată o insultă în cazul de față, noul Brabus SLS Widestar fiind doar un supercar civilizat și politicos. Sau nu? Un simplu click și misterul este ca și rezolvat!
 De parcă nu ar fi avut de-a face și în trecut cu Mr. Uși-de-Pescăruș Mercedes SLS AMG, iată că nemții de la Brabus – obsedați de modelele cu stea în frunte, și-au lăsat din nou amprenta asupra supercarului din StuttgartAffalterbach. Rezultatul? Nimic din ce nu te-ar putea surprinde nu și-a făcut apariția, exoticul Brabus SLS Widestar combinând roșul arzător al caroseriei cu contrastanta și extravaganta fibră de carbon.
 Firește, din lista cu modificări nu lipsesc nici prelungirea spoilerului față, difuzorul spate și eleronul pentru portbagaj folosite anterior, cea mai nouă creație a companiei din Bottrop primind bonus noi praguri laterale și extensii pentru aripile spate. Jantele forjate Monoblock F PLATINUM EDITION pe 20, respectiv 21 inci au fost finisate într-o nuanță întunecată pentru a se asorta inserțiilor de fibră de carbon, meniul fiind completat de suspensia ajustabilă, mai joasă cu aproximativ 30 milimetri, dezvoltată împreună cu cei de la Bilstein.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?